Χαμός μια στροφή πριν το τέλος

Σήμερα διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστικού του Βορείου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ και η αγωνία χτυπάει κόκκινο σε ότι αφορά κυρίως την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά και μια θέση για τα πλέι οφ!

Σε ότι αφορά τα πλέι οφ, Ολυμπιακός Βόλου, Λαμία και Λάρισα διεκδικούν τις δύο θέσεις, με την Λάρισα να ελπίζει μόνο σε θαύμα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει στις Σέρρες με τον πεσμένο Εθνικό, σε ένα γήπεδο που έχει γίνει βούρκος από τις τελευταίες βροχές, ενώ η Λαμία υποδέχεται στο τελευταίο παιχνίδι της την Καλαμαριά, διότι τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Αν η Λαμία ΔΕΝ κερδίσει, τότε η Λάρισα με δύο νίκες μπαίνει στα πλέι οφ! Η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα τη Ζάκυνθο, αλλά τελευταία αγωνιστική παίζει στο Καυτανζόγλειο, και δεν ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Λαμία.

Σε ότι αφορά τον υποβιβασμό : Πολλές ομάδες παλεύουν να αποφύγουν την 11η θέση, που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική. Αγροτικός Αστέρας και Καλαμαριά παλεύουν να αποφύγουν αυτή τη θέση, σήμερα έχουν δύσκολες αποστολές, αλλά ότι και να γίνει, τις διαφορές τους θα τις λύσουν στην Καλαμαριά (στον Εύοσμο, είχαν έρθει 1-1).

Με δεδομένο ότι οι δυο τους δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους 29 βαθμούς, η Καρδίτσα είναι αδιάφορη και πάει στην Κατερίνη να παίξει με τον Πιερικό, ο οποίος με νίκη “ξεμπερδεύει”.

Ο Τύρναβος που είναι στους 26β παίζει με τον υποβιβασμένο Φωκικό στην Άμφισσα, ενώ τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τον πεσμένο Εθνικό. Με 4 βαθμούς σώνεται μαθηματικά, μπορεί να χρειαστεί και λιγότερους.

Στους 27 βαθμούς είναι ο Αιγινιακός, που έχει ρεπό σήμερα, αλλά τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ουραγό Φωκικό και με νίκη πάει στους 30.

H 25η Αγωνιστική (Σήμερα, 3μμ)

Αγροτικός Αστέρας – Ηρακλής

Εθνικός Σερρών – Ολυμπιακός Βόλου

Λαμία – Απόλλων Καλαμαριάς

Λάρισα – Ζάκυνθος

Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Φωκικός – Τύρναβος

Ρεπό : Αιγινιακός

Βαθμολογία

1. Ηρακλής 56

2. Ολυμπιακός Βόλου 42

3. Λαμία 42

4. Λάρισα 39

5. Ζάκυνθος 36

6. Αναγ. Καρδίτσας 29

7. Αιγινιακός 27

8. Πιερικός 27

9. Τύρναβος 26

10. Αγροτικός Αστέρας 25

11. Απόλλων Καλαμαριάς 25

12. Εθνικός Σερρών 15

13. Φωκικός 9