By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μ΄ αυτούς μιλούσε ο Σαββίδης!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedLIFEΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μ΄ αυτούς μιλούσε ο Σαββίδης!

Τhessports
Last updated: 28/03/2015 16:06
Τhessports
Share
SHARE

Πέφτουν σιγά σιγά οι μάσκες και μετά την οριστική λύση του προβλήματος (και) του ΠΑΟΚ, αρχίζει να φαίνεται ποιοι κορόιδευαν τόσα χρόνια, χωρίς να έχουν πραγματική διάθεση να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

Ενώ ο Θόδωρος Ζαγοράκης υπόσχονταν λύση του προβλήματος, και μάλιστα, πριν τις Ευρωεκλογές δήλωνε ότι η πρώτη τροπολογία μετά τις Ευρωεκλογές θα είναι για τα χρέη του ΠΑΟΚ, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να επικροτεί και να μοιράζει ελπίδες, αποδείχτηκε πως πραγματική βούληση να διευκολυνθεί μια εταιρία να πληρώσει τα χρέη της ΔΕΝ υπήρχε.

Αυτό επιβεβαιώνεται σήμερα πλήρως, από μια ανάρτηση του Χάρη Θεοχάρη στο twitter.

O συγκεκριμένος κύριος είχε διοριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων, όντας “αγαπημένο παιδί” του Γιάννη Στουρνάρα, με τον οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν επαφές και έπαιρναν… διαβεβαιώσεις, και φυσικά του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος πάντα διαβεβαίωνε τον Ιβάν Σαββίδη να μην ανησυχεί.

Ο Σαμαράς, από την μια διόρισε το αγαπημένο του παιδί σ΄ αυτή τη θέση, από την οποία θα έπρεπε να περάσει ο ΠΑΟΚ για να διευθετήσει το θέμα των χρεών, κι από την άλλη έβαζε τον Ζαγοράκη προεκλογικά να υπόσχεται λύση του προβλήματος του ΠΑΟΚ.

Ο Θεοχάρης, που επί των ημερών του ήθελε να στέλνει στην φυλακή όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ στην εφορία και στο μεταξύ πήγε στο Ποτάμι και εκλέχτηκε και βουλευτής, κατέκρινε την σημερινή κυβέρνηση, για την χθεσινή της απόφαση να διευκολύνει τις εταιρίες να πληρώσουν τα χρέη τους!

“Η κυβέρνηση μόλις πέρασε με ΠΝΠ “βελτίωση” της ρύθμισης ώστε να χαρίσει πρόστιμα στον ΠΑΟΚ. Η νέα ηθική της πρώτης αριστερής κυβέρνησης” έγραψε στο twitter ο Θεοχάρης, ο οποίος άνοιξε διάλογο με τους “ακόλουθούς” του λέγοντας μεταξύ άλλων, πως οι δικές του πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου συντάχθηκε από την κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ!

Μ΄ αυτούς εδώ συζητούσε ο Σαββίδης και περίμενε τόσο καιρό να του λύσουν το πρόβλημα…

Η κυβέρνηση μόλις πέρασε με ΠΝΠ "βελτίωση" της ρύθμισης ώστε να χαρίσει πρόστιμα στον ΠΑΟΚ. Η νέα ηθική της πρώτης αριστερής κυβέρνησης.

— Harry Theoharis (@htheoharis) March 27, 2015

Σχετικά άρθρα

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης
Ανακοίνωσε σημαντική επιστροφή ο Πανσερραϊκός
Επίσημο: Στην Τούμπα τα μεγάλα παιχνίδια της Εθνικής
Τέλος από τη διαιτησία ο Σιδηρόπουλος!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μάριο Οικονόμου…
TAGGED:Χρέη
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αήττητος ο ΠΑΟΚ στον τελικό με Ολυμπιακό!
Next Article Ποντάρουμε και πάλι σε γκολ

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ ψωνίζει από ΑΕΚ, η ΑΕΚ από ΠΑΟΚ!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
2 June, 2026
Έριξε «βόμβα» για το μέλλον του ο Αντεντοκούμπο!
ΜΠΑΣΚΕΤ
2 June, 2026
Χάτσον: «Επέλεξα Ηρακλή λόγω των παθιασμένων οπαδών και του οράματος!»
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
2 June, 2026
Βόμβα: «Ο Πέρεθ δάνεισε 400 εκατομμύρια στη Μπαρτσελόνα!»
ΔΙΕΘΝΗ
2 June, 2026
Follow US