Συναγερμός ενόψει τελικού

Στις 3μμ ξεκινά στο PAOK SPORTS ARENA ο τελικός του Κυπέλλου Χάντμπολ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, και καθώς πλησιάζει το μεγάλο παιχνίδι στις τάξεις των διοργανωτών και της αστυνομίας έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός!

Η απόφαση της Ομοσπονδίας να δοθούν τα εισιτήρια σε οπαδούς των δύο ομάδων σε συνδυασμό με κάποιες μεμονωμένα επεισόδια που έγιναν τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει μία ανησυχία σε όλους. Ήταν σωστή η απόφαση να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη και οπαδοί της ΑΕΚ ή υπάρχει κίνδυνος για δυσάρεστες καταστάσεις;

Στον ΠΑΟΚ, που φιλοξενεί τον τελικό και φυσικά στην αστυνομία που έχει αναλάβει την ομαλή διεξαγωγή του, υπάρχει μια έντονη ανησυχία και οι συσκέψεις είναι διαδοχικές.

Από την πλευρά της αστυνομίας έχει καταστεί σαφές ότι οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί. Να δούμε αν θα είναι και αποδοτικοί.

Τον σημερινό τελικό, θα τον δουν δια ζώσης περίπου 4.000 άνθρωποι. Από 1.000 εισιτήρια πήρε κάθε ομάδα για τους οπαδούς της, αλλα 1.000 εισιτήρια διατέθηκαν στην Θεσσαλονίκη, ενώ εκδόθηκαν και 500 προσκλήσεις…