«Να μην πέσει κανείς»

O ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου επέλεξαν την… εθελούσια έξοδο κι άφησαν τη Σούπερ Λίγκα με 16 ομάδες και αυτές που έμειναν θεωρούν ότι… είναι μια χαρά!

Όπως είναι γνωστό, φέτος γίνεται αναδιάρθρωση των κατηγοριών και η Σούπερ Λίγκα θα παίξει του χρόνου με 16 ομάδες, αφού θα πέσουν 4 και θα ανέβουν 2.

Τώρα, έρχονται οι ομάδες με κινδυνεύουν με υποβιβασμό για να ζητήσουν να πάει πίσω η αναδιάρθρωση, να μην πέσουν φέτος άλλες ομάδες, εκτός του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου, να ανέβουν 2 από την Φούτμπολ Λιγκ και να παιχτεί και του χρόνου το πρωτάθλημα με 18 ομάδες.

Η ιδέα φέρεται να ήταν του Εργοτέλη, που έχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς αν υποβιβαστεί, πιθανότατα θα πάει κι αυτός πιο χαμηλά λόγω των δυσβάστακτων, για την Φούτμπολ Λιγκ και τα κυβικά του, χρέη.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας όμιλος ομάδων, όπως ο Εργοτέλης, ο Λεβαδειακός, ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος, o Πανθρακικός, η Βέροια και η Καλλονή, που άλλος λίγο, άλλος πολύ, κινδυνεύουν να βρεθούν στις δύο θέσεις που οδηγούν στην Φούτμπολ Λιγκ.

Αυτές λοιπόν οι ομάδες αναμένεται να υποστηρίξουν αυτή την πρόταση να μην πέσει κανείς άλλος φέτος για να γίνει ξεκούραστα η δουλειά τους.

Η πρόταση πρέπει να έρθει στο συμβούλιο της Λιγκας για να συζητηθεί εκεί, με τον πρόεδρό της, Γιώργο Μποροβήλο, να μην εμφανίζεται αρνητικός.

Για να δούμε…