Ο Ρεχάγκελ επιστρέφει στους πάγκους!

Αναμφίβολα είναι ο μοναδικός Γερμανός που αγαπούν τόσο πολύ οι Έλληνες και απόλυτα δικαιολογημένα. Άλλωστε ο Ότο Ρεχάγκελ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής πρόσφεραν μία από τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού το 2004.

Ο «Ρεχακλής» (με τον Τοπαλίδη στο πλευρό του) και οι υπόλοιποι πρωταθλητές Ευρώπης επιστρέφουν και θα συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει αύριο στην Κύπρο, όπου η Εθνική του 2004 θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κύπρου της ίδιας χρονιάς (18:00, ΓΣΠ), με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των «Εθελοντών Γιατρών».

Εμπνευστές του αγώνα είναι οι Ευρωβουλευτές Ελένη Θεοχάρους και Θοδωρής Ζαγοράκης και διοργανωτής ο Δήμος Στροβόλου.

Η Εθνική Ελλάδος του 2004  θα αποτελείται από τους Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαϊδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα.

Η ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου 2004 θα αποτελείται από τους Μορφή, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφα, Σατσιά, Θεοδότου, Μάριος Ηλία, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμάκη, Μάριο Νεοφύτου, Οκκαρίδη, Χρύση Μιχαήλ, Δασκαλάκη, Νικόλα Γεωργίου, Μάριο Χριστοδούλου, Εγκωμίτη, Λουκά Λουκά, Κονναφή, Αριστοκλέους και Σταύρο Γεωργίου.

Προπονητής της Εθνικής Κύπρου 2004 θα είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου.