«Γιατί είπα όχι στον ΠΑΟ»

ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, βρέθηκε για λίγες μέρες στην Κύπρο για να δει την οικογένεια του και μίλησε στον Super Sport FM της Κύπρου.
Για τον Άρη, αλλά και στις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Η ομάδα με έχει βοηθήσει πολύ, μου έχει προσφέρει όλες τις παροχές για να δουλεύω πολύ καλά. Από μικρός πήγα στις υποδομές του Άρη και μου δόθηκε η ευκαιρία για να παίξω την κατάλληλη στιγμή.
Με σκληρή δουλειά κέρδισα τη θέση βασικού στην ομάδα. Ο Άρης πληρώνει τη φετινή ομάδα και τα χρέη που έχει και αυτό δυσκολεύει πολύ γενικά την ομάδα. Με τους παίκτες έχουμε δέσει και είμαστε στην 4η θέση, ένα βαθμό κάτω από τον ΠΑΟΚ και ένα πάνω από την ΑΕΚ.
Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και ο Άρης προσπαθεί για το καλύτερο. Θέλω να τελειώσει η χρονιά με τον Άρη και να δουλέψω σκληρά το κορμί μου για το μέλλον. Θα δούμε τις προτάσεις που θα έρθουν, θα μιλήσουμε με τον πατέρα μου και την οικογένεια μου και θα δούμε. Έχω φιλοδοξίες και όνειρα όμως μόνο με σκληρή δουλειά μπορώ να τα υλοποιήσω».

Για την παλαιότερη πρόταση του Παναθηναϊκού Άρη: «Είχα μια κρούση και ήταν πολύ τιμητικό για μένα αφού ο Παναθηναϊκός είναι αν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ένιωσα ότι δεν ήμουν έτοιμος. Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι στον Παναθηναϊκό. Αν ξαναέρθει πρόταση, θα τη συζητήσω. Να τελειώσει η χρονιά και θα δούμε».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο NBA ανέφερε: «Το όνειρο κάθε αθλητή είναι το ΝΒΑ. Απλά είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να δυναμώσω. Είναι ένας στόχος μακροπρόθεσμος. Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι να δω που μπορώ να φτάσω».