«Μονόδρομος η Γ’ Εθνική για τον ΟΦΗ»

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, σύμφωνα με δηλώσεις του στο «Athletic Radio» εμφανίζεται υπέρμαχος όσων υποστηρίζουν ότι ο ΟΦΗ πρέπει να πάει στη Γ΄Εθνική για να απαλλαγεί από τα χρέη του.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου:

-Για τη φετινή σεζόν:
«Ο ΟΦΗ περπατούσε σε ένα τεντωμένο σκοινί αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα που τα είχε δημιουργήσει ο ίδιος. Πίστευα ότι για ακόμη μία φορά, λόγω της δυναμικής που έχει και επειδή στο παρελθόν τα είχε περάσει ξανά, θα κατάφερνε να τελειώσει τη χρονιά».

-Για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ:
«Ουδέν κακό αμιγές καλού για τον ΟΦΗ. Όχι μόνο το πιστεύω αυτό αλλά έχω και μεγάλη αισιοδοξία. Για εμένα τελείωσε ο Γολγοθάς του ΟΦΗ και τώρα μπαίνει στην ανάσταση του. Εμένα, σαν φίλο του ΟΦΗ, δεν μου άρεσε αυτή η κατάσταση, δηλαδή έναν ΟΦΗ που δεν πλήρωνε κανέναν. Δεν μου άρεσε καθόλου. Προτιμώ να περάσει τη δυσκολία που θα περάσει, σε κατηγορίες που δεν συνάδουν με την ιστορία του και να επιστρέψει με ένα διαφορετικό πρόσωπο. Έχοντας αξιοπρέπεια και περηφάνια».

-Σχετικά με το πού πρέπει να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο ΟΦΗ:
«Η δική μου άποψη τώρα είναι η ίδια που είχα και στο παρελθόν. Να πάει ο ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική όσο σκληρό και αν είναι. Ειδικά από τη στιγμή που έγιναν σοβαρά λάθη από την ΠΑΕ ΟΦΗ και τις διοικήσεις του, η Γ’ είναι μονόδρομος. Δε λέω ότι τα λάθη έγιναν με δόλο γιατί πιστεύω ότι όλοι οι παράγοντες που υπηρέτησαν τον ΟΦΗ τον αγαπούσαν και είχαν και μεράκι για να τον βοηθήσουν. Αυτοί που έχουν τις τύχες της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα πρέπει άμεσα, αν μπορούσαν ακόμα και χθες, να συγκαλέσουν Γ.Σ. ώστε να αποφασιστεί η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο σύλλογος για να έχει τυπική ισχύ αυτή η απόφαση. Να αποφασίσει ότι δεν θα κατέβει η ομάδα στην Football League και πρέπει να γίνει άμεσα γιατί υπάρχουν πολλά νομικά θέματα που θα απασχολήσουν τον ΟΦΗ. Πρέπει να προσέχει να μην πάθει αυτά που έπαθε ο Άρης. Όλα πρέπει να γίνουν άμεσα ώστε να μην χαθούν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στην ομάδα. Έχω πληροφορηθεί ότι ήδη άλλες ομάδες έχουν πλησιάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ».