Έμφαση στην… τακτική

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη έχει ξεκινήσει και ο Γιώργος Γεωργιάδης φορτσάρει για να προετοιμασει την ομάδα του, μετά την διακοπή.

Με τους διεθνείς να επιστρέφουν οι 43χρονος υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ δούλεψε σήμερα τακτική και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ “να περάσει τη δική του φιλοσοφία και να προσδώσει ταυτότητα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας προσπαθεί ο Γιώργος Γεωργιάδης μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις” και “επιμένει στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινούνται οι παίκτες του μέσα στο γήπεδο, διότι έτσι ο Δικέφαλος θα μπορέσει από τη μία μεριά να πατάει πιο εύκολα περιοχή, δεδομένου ότι στα τελευταία παιχνίδια λείπει η ουσία στην τελική ενέργεια και από την άλλη να αποφύγει να δέχεται εύκολα γκολ”

Γι΄ αυτό το λόγο “η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ήταν επικεντρωμένη στην τακτική συμπεριφορά τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Οι ασκήσεις αφορούσαν τη συνολική κίνηση της ομάδας και όταν έχει τη μπάλα στα πόδια και όταν αμύνεται”.

Σήμερα επέστρεψε ο Ράζβαν Ρατς που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Γιάννης Σκόνδρας προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία και αποφόρτιση επειδή λόγω της καταπόνησης από τις συνεχείς έντονες προπονήσεις αισθάνθηκε βαρύ τον προσαγωγό του.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, “ο Ρικάρντο Κόστα έκανε θεραπεία, ασκήσεις ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας με μπάλα και τρέξιμο, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης”.