«Γιατί να πέσουμε εμείς;»

Από τους τέσσερις ομίλους της Γ΄ Εθνικής ανεβαίνει μόνο ο 1ος στην Φούτμπολ Λιγκ και οι επιλαχόντες, ελπίζουν ότι τελικώς θα καταλάβουν αυτοί τις θέσεις, που ενδεχόμενως αδειάσουν στην δεύτερη κατηγορία, εφόσον ομάδες όπως ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου (ή ακόμη κι ο Εργοτέλης) επιλέξουν να πέσουν στην Γ΄ Εθνική για να μηδενίσουν τα χρέη τους.

Οι κανονισμοί προβλέπουν ότι σε περίπτωση που πρέπει να συμπληρωθούν ομάδες, αυτές έρχονται από την κατώτερη κατηγορία και δεν παραμένουν ομάδες, που έχουν υποβιβαστεί αγωνιστικά.

Φαίνεται, όμως, ότι οι ομάδες που υποβιβάζονται φέτος από την Φούτμπολ Λιγκ, θέλουν να είναι αυτές που θα κρατήσουν τις θέσεις, εφόσον αδειάσουν κάποιες από τις ομάδες που πέφτουν από την Σούπερ Λίγκα.

“Γνωρίζουμε ότι έχει τεθεί ήδη θέμα στην Φούτμπολ Λιγκ να παραμείνουν στην κατηγορία κάποιες από τις ομάδες που πέφτουν και να μην ανέβουν κάποιες από την Γ΄ Εθνική. Αυτό, όμως, είναι παράτυπο” είπε στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” ο Νίκος Ιλανίδης, ένας από τους έξι επιχειρηματίες, που “τρέχουν” τον Πανσερραϊκό φέτος.