Καλύτερη από Άρη και Πανσερραϊκό η Καβάλα

Ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας Στέλιος Κατρακυλάκης μίλησε  στο Metropolis 95.5 κάνοντας αναφορά στο ματς του Άρη με τον Πανσερραϊκό, αλλά και στην υπόθεση της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ποιον υποστηρίζει στο παιχνίδι Άρης – Πανσερραϊκός: «Υποστηρίζω  μόνο την Καβάλα. Το Σάββατο δεν θέλουμε να κερδίσει κανείς μας βολεύει το Χ στο παιχνίδι».

Για τα προγνωστικά του για το ματς: «Έχει μια ιδιαιτερότητα το παιχνίδι, πιστεύω  θα το παρακολουθήσει πολύς  κόσμος  και έχω την αίσθηση ότι  για πολλούς και διάφορους λόγους θα κερδίσει ο Άρης γιατί έχει το αβαντάζ  και παίζει τα ρέστα του. Δεν θα του παρουσιαστεί άλλη τόσο σοβαρή ευκαιρία».

Για το παιχνίδι του Άρη με την Καβάλα: «Εκεί έχω την αίσθηση ότι θα κερδίσει καθαρά η Καβάλα. Αγωνιστικά είμαστε καλύτεροι και από τις δυο ομάδες».

Για το ποιος θα βγει στην Β’ Εθνική: «Μετά τις 6 το Σάββατο το απόγευμα θα μπορώ να σας πω. Εμείς ευελπιστούμε ότι θα ανεβούμε εμείς. Πιο δύσκολος αντίπαλος όπως  έχουν έρθει τα πράγματα πιστεύω  πως είναι ο Άρης. Θα έπρεπε να οριστούν και τα υπόλοιπα τα παιχνίδια Σάββατο αυτό είναι αθέμητο και η ΕΠΟ έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τον ορισμό αυτόν».