Κριτσωτάκης: Λήξαν το θέμα με τον ΟΦΗ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως η ανησυχία των ανθρώπων του κρητικού συλλόγου για το μέλλον δεν θα πρέπει να υφίσταται πλέον ύστερα από τις διευκρινίσεις του υφυπουργού Αθλητισμού

Το θέμα με τον ΟΦΗ και το τι μέλλει γενέσθαι με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν θα πρέπει αν θεωρείται λήξαν σύμφωνα με τον Μιχάλη Κριτσωτάκη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή ξεκαθάρισε ότι η σχετική διάταξη που αφορά τον… εθελούσιο υποβιβασμό στη Γ’ Εθνικής θα εφαρμοστεί από την επόμενη σεζόν.

«Έγινε μια συζήτηση για τα θέματα του ποδοσφαίρου αλλά και το θέμα που έχει προκύψει από την πλευρά της Πολιτείας το οποίο είναι σωστό αλλά δεν μπορούσε να γίνει από φέτος γιατί θα έβρισκε απροετοίμαστες τις ομάδες. Ο κύριος Κοντονής θεώρησε ότι είναι σωστό αλλά όχι από την φετινή σαιζόν γιατί μέχρι τώρα ίσχυε άλλος νόμος. Δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί γνωρίζω ότι υπήρχε μια βαθιά ανησυχία και αυτό το θέμα έληξε πλέον» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στον «Athletic Radio 104,2».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Όντως είναι κακό αυτό να συμβαίνει και πρέπει να σταματήσει. Μου είπε ο κύριος Κοντονής ότι έχω δίκιο και τελείωσε. Εγώ δεν θέλω να μιλήσω πολύ για να μην νομίζουν μερικοί ότι έγινε κατόπιν δικών μου ενεργειών. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί και πάρθηκε. Έτσι έπρεπε να γίνει και για αυτό έγινε. Θέματα απλά και δίκαια έπρεπε να λύνονται και λύθηκαν».