Στον… αέρα τα τηλεοπτικά

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που συζητήθηκε στο σημερινό συμβούλιο της Λίγκας ήταν και η επέκταση της συνεργασίας με τη NOVA για επιπλέον δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2019.

Όπως διαπιστώθηκε, κοινή γραμμή δεν υπάρχει. Δεκατρεις από τις ομάδες υπέγραψαν τη συμφωνία, ο Παναθηναϊκός, ως γνωστό, απείχε από το συμβούλιο, η Ξάνθη είπε «όχι», ενώ αρνητικός ήταν και ο ΠΑΟΚ (εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση, που δεν έχει δικαίωμα ψήφου), ο οποίος μέσω επιστολής, που είχε την υπογραφή του Ιάκωβου Αγγελίδη, ξεκαθάρισε ότι είναι αρνητικός στην επέκταση του συμβολαίου με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Μένει να φανεί αν τα… σημερινά είναι προμήνυμα του τι θα γίνει στο μέλλον με την κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αν δηλαδή θα φτάσουμε σε σημείο να σταματήσει να υφίσταται!

Επίσης, συζητήθηκε και η πρόταση του Εργοτέλη να υποβιβαστούν μόνο δύο ομάδες. Απόφαση δεν προέκυψε, αλλά η Λίγκα αποφάσισε να στείλει το αίτημα των κρητικών στην ΕΠΟ. Η θέση του ΠΑΟΚ πάντως είναι αρνητική.