Στην προπόνηση με… φουσκωτούς

Αν και αρχικά ακούστηκε ως τέτοιο, τελικά δεν ηταν πρωταπριλιάτικο αστείο και η είδηση προκάλεσε εκνευρισμό στους οπαδούς!

Ο λόγος για την μεταγραφή του 20χρονου σέντερ φορ της Βέρντερ Βρέμης, Νταβί Ζέλκε, στην RB Λειψίας, έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο 20χρονος φορ, έχει φέτος 6 γκολ σε 24 παιχνίδια, στην πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας στην Βέρντερ, η οποία τον “έκλεψε” πριν δύο χρόνια από την Κ19 της Χόφενχαϊμ.

Το καλοκαίρι ο Ζέλκε είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Βέρντερ, δηλώνοντας πως θέλει να μείνει πολλά χρόνια στην Βρέμη και να ξεπληρώσει όσα έκανε η Βέρντερ γι΄ αυτόν, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ομάδα της Λειψίας.

Η διοίκηση της Βέρντερ προσπάθησε να τον καλύψει απέναντι στον κόσμο, άλλωστε δεν είναι λίγο πράγμα να εισπράττεις 8 εκατομμύρια ευρώ για έναν 20χρονο, και μάλιστα επιστράτευσε και φουσκωτούς για να τον προστατεύσει!

Στην σημερινή προπόνηση της Βέρντερ, ο 20χρονος επιθετικός, που έχει πατέρα Αιθίοπα και μητέρα Τσέχα, αλλά παίζει στις εθνικές ομάδες της Γερμανίας, συνοδεύοντας από φουσκωτούς, υπό τον φόβο των Ιουδαίων!

Συμβαίνουν κι αλλού…