Το… καπέλο έγινε περιουσία!

Στον περσινό τελικό του Κυπελλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει τον μεγαλύτερο όγκο των εισιτηρίων στους Συνδέσμους, για να τα διαχειριστούν αυτοί και να διοργανώσουν τις εκδρομές στην Αθήνα.

Τότε υπήρξαν πολλά παράπονα για ένα “καπέλο” στην τιμή των εισιτηρίων, το οποίο ουσιαστικά ήταν ένα βοήθημα για τους Συνδέσμους προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν λειτουργικά τους έξοδα, σε μία δύσκολη εποχή, και να μείνουν ζωντανοί. Αυτό ΔΕΝ έγινε εν αγνοία της ΠΑΕ, που έδωσε τα εισιτήρια.

Εκείνες τις μέρες υπήρξαν παράπονα και για μια αύξηση της τιμής των εισιτηρίων ακόμη και από τον Σύνδεσμο της Αθήνας, ο οποίος πουλούσε σκέτα εισιτήρια, αφού τα μέλη του δεν χρειάζονταν μετακίνηση.

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι ο ΣΦ ΠΑΟΚ της Αθήνας έκανε κάνει, που δύσκολα το κάτι κανείς! Με τα έσοδα από τα εισιτήρια του τελικού η διοίκηση του “Πανελλήνιου” αγόρασε το διαμέρισμα το οποίο νοίκιαζε και πλέον στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης, είναι ότι αυτό το ακίνητο περνά στην ιδιοκτησία του ΑΣ ΠΑΟΚ και γίνεται στην ουσία περιουσία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ο “Πανελλήνιος” πήρε αυτή την απόφαση, προκειμένου να ανήκει το ακίνητο στον ΠΑΟΚ κι όχι σε κάποιο φυσικό πρόσωπο.

Στη σημερινή γενική συνέλευση του ΑΣ έγινε γνωστό το θέμα και πλέον αναζητείται φόρμουλα έτσι ώστε να περάσει το ακίνητο στην ιδιοκτησία του Ερασιτέχνη.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για μία άξια επαίνων πρωτοβουλία της διοίκησης του ΣΦ ΠΑΟΚ στην Αθήνα…