Τέλος Κατσικάς και Τζανδάρης…

Τέλος εποχής, για δύο ποδοσφαιριστές, που πέρασαν αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ…

Ο Γιώργος Κατσικάς και ο Φάνης Τζανδάρης έλυσαν σήμερα τα συμβόλαιά τους, αποτελούν οριστικά παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και περιμένουν το καλοκαίρι να ενταχθούν στις ομάδες, που έχουν επιλέξει.

O 25χρονος Γιώργος Κατσικάς, που ξεκινησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή, υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2011 στον ΠΑΟΚ, στον οποίο έπαιξε σε μόλις 58 αγώνες, σε όλες τις διοργανωσεις, σ΄αυτά τα τέσσερα χρόνια, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμού.

Ο ΠΑΟΚ του έκανε πρόταση να ανανεώσει, έφτασε ως τις 170 χιλιάδες το χρόνο, ο Κατσικάς ήθελε περισσότερα και οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν, όταν στην Τούμπα άρχισαν να έχουν την… υποψία ότι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Ο 22χρονος Φάνης Τζανδάρης, αποκτήθηκε σε παιδική ηλικία από τον Σοχό και εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, έπαιξε δανεικός σε Επανομή και Καλαμαριά και φέτος έγινε ανέλπιστα βασικός στον ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ έχει κάνει συνολικές 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ουσιαστικά αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε 50-60 χιλιάδες ευρώ, αυτός ζήτησε πολλαπλάσια και ο ΠΑΟΚ σταμάτησε τις επαφές ότι του δημιουργήθηκε η υποψία ότι ο Τσανδάρης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Το που θα παίξει την επόμενη σεζόν, είναι άγνωστο…