Η ατζέντα του Ιβάν και ο Βρύζας

Ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται στη Θεσσαλονίκη και ένας νέος κύκλος επαφών ανοίγει για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Στην ατζέντα του υπάρχουν αρκετές συναντήσεις, άλλωστε λόγω του Πάσχα θα μείνει αρκετές μέρες στη Θεσσαλονίκη και θα μπορέσει να κάνει πολλά ραντεβού, με θέμα συζήτησης την κατάσταση στον ΠΑΟΚ και το μέλλον.

Ανάμεσα σε αυτές τις επαφές στα σκαριά βρίσκεται και μία με τον Ζήση Βρύζα. Οι δυο τους αναμένεται να καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ παρά την παραίτηση του.

Επιθυμία του ομογενή επιχειρηματία είναι ο Βρύζας να παραμείνει κοντά στην ομάδα, έστω και από άλλο πόστο με τον πρώτη τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου να έχει προμηνύσει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην ομάδα…

Σε κάθε περίπτωση, ο Βρύζας δεν θα απομακρυνθεί, θα εξακολουθήσει να έχει έναν ρόλο, που θα συνδέεται με τον Ιβάν Σαββίδη και το ποδόσφαιρο, αλλά αυτός ο ρόλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Στην ατζέντα του Σαββίδη είναι κι ένα ραντεβού με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει καταλάβει ότι η τακτική που ακολουθήθηκε ως τώρα, οδήγησε στην αποξένωση της ομάδας απ΄ ότι την συνοδεύει.

Οι σχέσεις με το κομμάτι των οργανωμένων έχουν χαλάσει τον τελευταίο χρόνο κι ο Σαββίδης ξέρει ότι στην προσπάθεια συσπείρωσης, παίζουν σημαντικό ρόλο.