Καταγγελίες των Σερραίων

Καταγγελίες για την στάση της αστυνομίας, που απαγόρευσε την μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την συμπεριφορά των ανθρώπων και των οπαδών του Άρη στο γήπεδο, έκανε ο σύνδεσμος των φίλων του Πανσερραϊκού “Che Guevara Club”.

Οι Σερραίοι κάνουν και παράπονα για την διαιτησία, αλλά παραδέχονται ότι ο Ανδρούτσος ήταν εκείνος που κράτησε το σκορ χαμηλά.

Αναλυτικά το μήνυμα τους:
“ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΜΕΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΤΟΛΜΗ, ΑΝΕΥΡΗ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΚΙΣΤΗ ΜΕΡΑ. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΙΣΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΡ.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΕΤΑΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠ ΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ. ΠΕΤΡΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ, ΑΝΑΜΜΕΝΟΙ ΠΥΡΣΟΙ, ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ, ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ, ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΖΙΡΡΟ, ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΧΤΑΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΜΟΝΑΧΑ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ.

ΟΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΡΟΧΗ. ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.

ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΟΤΙ Η ΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ”.