Τελειώνουν μεταγραφή του Αναστασιάδη

Το μήνυμα είναι σαφέστατο! Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο εκτός είναι ο Ρικάρντο Κόστα λόγω τραυματισμού, αλλά κι ο Γιάννης Σκόνδρας, που μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας, λόγω τιμωρίας, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος έμεινε εκτός αποστολής. Το μήνυμα από τον Γιώργο Γεωργιάδη, είναι ξεκάθαρο, ο “Σουηδός” φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον ίδιο, μετά και την τραγική του εμφάνιση στην Κομοτηνή.

Παρά τις ελλείψεις στο κέντρο της άμυνας, ο Γεωργιάδης, που θα ξεκινήσει στο αυριανό παιχνίδι τους Βίτορ και Τζαβέλλα στα στόπερ, επέλεξε να πάρει στην αποστολή τον νεαρό Πούγγουρα από την Κ20, ο οποίος μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ, μια και εκεί υπάρχει θέμα, ελλείψει και του Σκόνδρα.

Ο Παπαγιαννόπουλος, που πρόλαβε να κάνει 7 συμμετοχές, ήταν επιλογή του Αναστασιάδη, οι υπόλοιποι στον ΠΑΟΚ ποτέ δεν είχαν δει με καλό μάτι αυτή τη μεταγραφή, αλλά τελικώς ο 24χρονος ομογενής από τη Σουηδία αποκτήθηκε και έμεινε στον ΠΑΟΚ.

Ο Γεωργιάδης φαίνεται πως αποφάσισε να τον τελειώσει μετά και την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και το ολέθριο λάθος του στο δεύτερο γκολ του Τζάνη.

Βέβαια, ο Παπαγιαννόπουλος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, οπότε από το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα ψάχνει ομάδα να τον δώσει δανεικό, όπως κάνει με πολλές από τις μεταγραφές του…

Το γιατί αποκτήθηκε και μάλιστα η διοίκηση του υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ δεν υπήρχε θετική άποψη απ΄ όλους, με τον προπονητή να τον τελειώνει πολύ γρήγορα, έχει μόνο μία εξήγηση : “ΠΑΟΚ είσαι”.