“Τυλίγουν” Κάκο, δουλεύουν για το Κύπελλο

Ο Τάσος Κάκος μπήκε στην Τούμπα με σαφή τη διάθεση να παίξει 50-50, κάποιες φάσεις τις έχασε, μία απ΄ αυτές ήταν και αυτή με τον Ινσαουράλδε και τον Εντινγκά, για την οποία τον πήρε στο λαιμό του ο δεύτερος βοηθός του (Καραϊσαρίδης) και δεν απέβαλε τον Αργεντίνο του ΠΑΟΚ.

Για μία φάση, στην ουσία, που αποφάσισε εις βάρος του Ολυμπιακού, και οι ερυθρόλευκοι ξεσήκωσαν τον κόσμο, πάει να τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί ο παρατηρητής διαιτησίας, προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων, φυσικά, που θα κληθούν να παίξουν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το dikisports ο παρατηρητής διαιτησίας, κάποιος Θόδωρος Γκαϊτατζής από την Δράμα, βάζει χαμηλό βαθμό στον Κάκο, για τη διαιτησία του στην Τούμπα. Το diaititis.gr το προχωρά ακόμη περισσότερο.

“Ο παρατηρητής Θόδωρος Γκαϊτατζής εδειχνε στο τέλος προβληματισμένος από την κακη αποδοση του Κάκου και τα πολλα λάθη του γεγονός που σημαινει ότι θα του βάλει χαμηλή βαθμολογία. Για τη περιπτωση του 39′ όπου οι του ΠΑΟΚ ζητησαν πεναλτυ σε  εναέρια διεκδικηση της μπάλας  εκ μέρους του Αθανασιάδη , ο Δραμινός κριτής δεν διεπιστωσε παράβαση από τον Αβρράμ Παπαδόπουλο. Διέκρινε όμως  ατολμία από τον ρεφερυ να επιβάλει τον πειθαρχικο ελεγχο αλλα και να δινει φάουλ που εβγαζαν μάτια. Το ωραιο είναι στο 77′ αντι να αφησει το πλεονέκτημα σε μια μπαλια που εγινε στον Αθανασιάδη, γυρισε τη μπάλα πισω σημειώνοντας φάουλ  δειχνοντας το ποσο απειχε από τον αλλοτε στιβαρό και καινοτόμο Κάκο”, γράφει η ιστοσελίδα, που ασχολείται με θέματα διαιτησίας.

Είναι προφανές ότι στον Κάκο καταλογίζονται ακόμη και πράγματα, που δεν έκανε, αφού σε ότι αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο, πρώτη φορά διαιτητής έβγαλε τόσες κίτρινες για διαξιφισμούς και διαμαρτυρίες παικτών…