Ασφαλιστικά μέτρα για θαυμαστή – εφιάλτη!

Έφτασε στο σημείο να φοβάται για τη ζωή της η Εύα Καϊλή, εξαιτίας ενός μανιακού θαυμαστή της που την ακολουθεί παντού, της στέλνει μηνύματα και e –mails, ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να φτάσει μέχρι και στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για να τη συναντήσει.

Αυτό το τελευταίο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ανάγκασε τη Θεσσαλονικιά πολιτικό να οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο, αστυνομικός της ασφάλειας της, ο Νίκος Ν., την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, της στέλνει μηνύματα στο facebook  και αισχρά emails. O άνδρας έχει γίνει η σκιά της και δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνδρες της ασφάλειας της αναγκάστηκαν να την φυγαδεύσουν.

«Είναι παντού. Όπου και να πάμε είναι εκεί» φέρεται να κατέθεσε στο δικαστήριο αστυνομικός της ασφάλειας της και συνέχισε «Την ενοχλεί μέσω μηνυμάτων που την έχουν τρομοκρατήσει. Της στέλνει και αισχρά e-mails. Μια φορά της έστειλε και ένα άρθρο για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο» κατέληξε.

Την περασμένη Παρασκευή, η Εύα Καϊλή μέσω του δικηγόρου της ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσει να την ενοχλεί, αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος έφτασε και στις Βρυξέλλες προκειμένου να την συναντήσει, κάτι που δεν κατάφερε. Εκεί αναγκάστηκε να αφήσει τα στοιχεία του στην είσοδο του Ευρωκοινοβουλίου με αποτέλεσμα, να ξεκινήσει έτσι η δικαστική διαδικασία εις βάρος του.

Πηγή : parapolitika.gr