Τα… τρύπησαν τα παιδιά

* Ντριν, ντριν, ντριν…

* Τα παιδιά από την μακρινή χώρα της Αφρικής είναι και πάλι εδώ, δίνοντας σημεία ζωής!

* Tην εποχή του μπαρμπα Γιώργου και του μεγιστάνα Φλω, τα παιδιά τα ακούγαμε μέρα παρά μέρα, αλλά τελευταία μας έχουν γράψει στα μέζεά τους.

* Τα παιδιά συνεχίζουν, πάντως, την καριέρα τους στο ποδόσφαιρο, αφού είναι εφτάψυχα και διατηρούν τα ηνία της ομάδας του μαχαλά τους.

* Τελευταία, όμως, τους πηγαίνει μία έτσι, μια… γιουβέτσι.

* Δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα, αφού τους πάει κρύο – ζέστη κι έχουν και το αφεντικό να τους έχει στην πρίζα.

* Μεγάλους νταλκάδες πέρασαν τελευταία καθώς περίμεναν να παίξουν σε μια σημαντική διοργάνωση, μήπως κι ανέβουν κατηγορία, αλλά την πάτησαν σαν αρχάριοι.

* Τα παιδιά είχαν θαμπωθεί πέρσι από ένα τζιμάνι που έκανε το κουμάντο στον αντίπαλό τους, και κατάφεραν να τους τρυπήσουν. Συνεργάστηκαν με το τζιμάνι, κέρδισαν πέρσι τη μάχη και φέτος τον πήραν στην ομάδα τους.

* Έλα όμως που δεν υπολογισαν το ότι όποιος τρυπάει μια φορά, μπορεί να το κάνει και δεύτερη…

* Κάπως έτσι λένε την πάτησαν, έπαθαν μια χοντρή νίλα φέτος και στο τέλος χάθηκε ο στόχος κι έμειναν με τον… κουραμπιέ στο χέρι.

* Πάνε και τα μπερεκέτια, που περίμεναν τα παιδιά, τώρα άλλη μια χρονιά στην πίεση.

* Τουλάχιστο δεν πρόλαβαν να σώσουν και λίγα λεφτά, γιατί όπως πληροφορήθηκαν εσχάτως, σε άλλη ομάδα της κατηγορίας, τον είχαν βρει τον τρόπο.

* Να, το μηνιάτικο πήγαινε στον λογαριασμό κάποιων ποδοσφαιριστών, για να φαίνεται ότι πληρώθηκαν, αλλά την άλλη μέρα τους ζητούσαν να το επιστρέψουν χέρι με χέρι.

* Καμιά φορά ακούς τέτοια πράγματα κι ευχαριστείς τον Θεό που εδώ δεν είναι Αφρική και δεν γίνονται τέτοια πράγματα…

* Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, τα παιδιά είχαν πέσει με τα μούτρα στις δουλειές και δεν είχαν καθόλου χρόνο να ασχοληθούν με την μεγάλη αγάπη τους τον ΠΑΟΚ.

* Τώρα που πηγαίνουν διακοπές, θα ασχοληθούν λίγο και με τα δικά μας.

* “Άστα να πάνε, μείναμε στα περσινά, που τέτοια εποχή είχαμε προπονητή τον Γεωργιάδη”, είπαν τα παιδιά…

* Εντάξει παιδιά, δεν χάσατε και τίποτα.

* Στο μεταξύ τα παιδιά λένε ότι ο Γεωργιάδης αξίζει μια φορά να ξεκινήσει την χρονιά με προετοιμασία και ρόστερ δικό του, για να πάρει λένε την ευκαιρία του.

* Ούτε ο πρώτος θα είναι, ούτε ο τελευταίος θα μου πείτε…

* Κλείνοντας, τα παιδιά πληροφορήθηκαν το δράμα, που περνά ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς η Τούμπα τον αποδοκιμάζει και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, που ο Γιώργος Σαββίδης, ο γιός του αφεντικού, τον στηρίζει…

* Άλλωστε, όπως λένε, ο μικρός αφίσα του Τζαβέλλα έχει στο δωμάτιό του και κάτι Ρώσοι ψαράδες που τράκαραν τελευταία στα ανοιχτά, τους είπαν ότι ο μικρός τον επανέφερε στην ομάδα.

* Να, αυτά κάνουν οι κακές γλώσσες.

* Πριν μας αποχαιρετήσουν, τα παιδιά ρώτησαν να μάθουν τι κάνει ο Καραμελίδης, γιατί έχουν καιρό να διαβάσουν Χρύσανθο, αλλά έχασαν επεισόδια.

* Φέτος ο Καραμελίδης έγινε Αμυγδαλής.