ΓΧ – Κλάους στηρίζουν Τζαβέλλα

Το θέμα, που έχει προκύψει με τις αποδοκιμασίες κατά του Γιώργου Τζαβέλλα την Κυριακή, απασχολεί και εσωτερικά τον ΠΑΟΚ…

Όπως γράφουν οι σημερινές εφημερίδες, στη χθεσινή προπόνηση έγινε συζήτηση γι αυτό στα αποδυτήρια, με τον Τζαβέλλα να φέρεται να λέει ότι είναι διατεθειμένος να μείνει εκτός ομάδας, αν έτσι θα ηρεμήσουν τα πράγματα με τον Αθανασιάδη και τον Γεωργιάδη να τον στηρίζουν και να τονίζουν ότι δεν πρέπει να μείνει έξω.

Στην χθεσινή συζήτηση στα αποδυτήρια,, ο Τζαβέλλας φέρεται να είπε :

“Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που η ομάδα πρέπει να σηκώσει το βάρος των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό μου. Μπορεί εγώ να μπορώ να ανταπεξέλθω, όμως καταλαβαίνω ότι δημιουργείται μια δυσάρεστη κατάσταση και κάποιος να τη θεωρεί άδικη για όλη την ομάδα. Είναι άδικο για τους υπόλοιπους. Επειδή εγώ δεν θέλησα ποτέ να κάνω κακό στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, ίσως θα είναι καλύτερα να μην αγωνίζομαι, αν σας κάνει να αισθάνεστε πιο εύκολα σ΄αυτή τη δύσκολη περίοδο.”

Για λογαριασμό των παικτών πήρε τον λόγο ο Αθανασιάδης, ο οποίος φέρεται να είπε :

“Ούτε να το σκέφτεσαι. Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε κατά καιρούς, όπως συνέβη μια περίοδο και σε μένα. Είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα άσχημα”.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιώργος Γεωργιάδης, που φέρεται να είπε :

“Καταρχήν να πω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για μένα. Εγώ χρησιμοποιώ όποιον θεωρώ ότι είναι εδώ για να κάνει καλό στην ομάδα και αντίστοιχα αν δω ότι κάποιος σκέφτεται τον εαυτό του δεν θέλω να είναι εδώ.

Εμείς πρέπει να είμαστε ομάδα και τώρα στα δύσκολα και στα εύκολα. Μην ακούτε τις αποδοκιμασίες, αλλά τις επιδοκιμασίες. Υπάρχουν άνθρωποι που ξεχνούν την πίκρα τους και είναι εδώ να σας υποστηρίξουν, μην αγνοείτε τη δύναμή τους. Με την απόδοσή μας μέσα από την πολύ καλή δουλειά που κάνετε θα τους πολλαπλασιάσουμε. Στο χέρι μας είναι. 

Όπως έχουμε την ανάγκη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα, έτσι κι εσείς πρέπει να αγαπήσετε τον Σύλλογο αυτό και στις όμορφες και στις δύσκολες στιγμές του.
Είμαστε μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλα βάρη. Το αξίζετε που είστε εδώ και μπορείτε να τα σηκώσετε. 

Συγχαρητήρια για χθες, βγάλατε πολλά από όσα δουλέψαμε τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Έχουμε όμως πολλά ακόμη να κάνουμε και δεν πρέπει να χαθεί η συγκέντρωση ούτε σε μια προπόνηση”.