«Θα προσπαθήσω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

O Kριστιάν Νομπόα μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το θέμα που προέκυψε με την… φυγή του για το Κόπα Αμερικά την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα παλεύει για το εισιτήριο του Champions League στα πλέι οφ.

Αρχικά ο μέσος από το Εκουαδόρ αναφέρθηκε στον προπονητή του Ισημερινού: «Ο Κιντέρος είναι ένας νέος προπονητής. Υπάρχουν πάντα νέα πράγματα, όλα θετικά. Η προσαρμογή μας ήταν η καλύτερη δυνατή και γρήγορη».

Για το Κόπα Αμέρικα: “Είχαμε μια συζήτηση με τον προπονητή, Γιώργο Γεωργιάδη και ανακαλύψαμε πως υπάρχει πρόβλημα. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, ο πρώτος προκρίνεται απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο δεύτερος, ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος μπαίνουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα, που καθορίζει ποιος θα βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ποιος στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν ξέρω αν θα είμαι με την ομάδα μου σε αυτά τα παιχνίδια. Το Σάββατο είπα στον προπονητή πως δεν εξαρτάται από εμένα και πως θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής»

Πάντως, το κείμενο της συνέντευξης του τονίζει, πως για τον Νομπόα μπορεί προτεραιότητα έχει η εθνική του ομάδα, αλλά θα προσπαθήσει να πείσει τον Κιντέρος να μείνει στην Ελλάδα για τα πλέι οφ.