By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αυτός θέλει Γ’ Εθνική
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός θέλει Γ’ Εθνική

Τhessports
Last updated: 07/04/2015 20:25
Τhessports
Share
SHARE

Πέντε «γεμάτες» μέρες, απ’ όλες τις πλευρές, πέρασε ο Νίκος Μαχλάς στην Αθήνα, με το… αύριο του ΟΦΗ να είναι το αποκλειστικό θέμα όλων των συζητήσεων. Τα ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ είχαν σκοπό την αναλυτική και «βαθιά» γνώση όλων των δεδομένων νομικού περιεχομένου, αλλά και το σωστό τρόπο να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Έχοντας πλέον επιστρέψει στο Ηράκλειο, έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του όλα τα κρίσιμα σημεία και τις νομικές λεπτομέρειες, για τα οποία μίλησε στην εφημερίδα  «Νέα Κρήτη». Η τελική εισήγηση θα γίνει φυσικά στην κρίσιμη γενική συνέλευση, που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί το Μάιο, όμως ο Νίκος Μαχλάς στις προσωπικές τοποθετήσεις του δείχνει ότι έχει κατασταλάξει για το πώς θα έρθει η… αναγέννηση.

Αρχικά υπογράμμισε για τις επαφές που είχε στην πρωτεύουσα: «Είχα κάποιες εποικοδομητικές συναντήσεις, όπου ενημερώθηκα πλήρως για το πρακτικό και νομικό κομμάτι, ώστε να δρομολογηθούν σωστά οι εξελίξεις. Το πώς θα οδηγηθούμε στην επόμενη μέρα είναι πολύ σημαντικό, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι κάτι δύσκολο».

Ξεκάθαρο είναι πλέον για τον ίδιο ότι η… διαδρομή της Γ’ Εθνικής είναι η πιο σωστή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχοντας κάνει όλες αυτές τις επαφές, προσωπικά έχω κατασταλάξει για το πώς πρέπει να κινηθούμε. Η λύση είναι η επιλογή της Γ’ Εθνικής, με το μοντέλο που ακολούθησε η ΑΕΚ. Υπό μια έννοια, είναι μια επανεκκίνηση. Περιπτώσεις ΑΦΜ ή συγχώνευσης δε θεωρώ ότι είναι οι κατάλληλες λύσεις».

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου στάθηκε ιδιαίτερα στο τρίπτυχο «σύμπνοια, ενότητα και διαφάνεια», ώστε η ομάδα του Ηρακλείου να βαδίσει με σιγουριά και στέρεες βάσεις για το αύριο.

«Προσωπικά με ενδιαφέρει να δρομολογηθούν ομαλά οι εξελίξεις και να βρω τον οικονομικό παράγοντα που θα στηρίξει την ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά δεν απασχολεί αυτό τώρα. Το πιο σπουδαίο είναι να πάει η ομάδα σε σωστά χέρια. Από ‘κει και πέρα, θέλω να τονίσω ότι κάποια πράγματα είναι επιτακτική ανάγκη. Πρέπει να πορευτούμε με σύμπνοια, ομόνοια και διαφάνεια. Είναι καθήκον μας να προχωρήσουμε ενωμένοι», ανέφερε με νόημα.

Σχετικά άρθρα

Μαγικά από Τζόλη, οδηγεί την Μπριζ στον τίτλο
Αλμα για Παναιτωλικό, αυτοκτονία για Πανσερραϊκό
Τα σχέδια του Γρηγορίου για τον ΟΦΗ
Χωρίς Σάντσες στον Πειραιά
Σαμάτα: «Δεν κύλησε η σεζόν όπως ελπίζαμε – Η δεύτερη θέση το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε»
TAGGED:ΜαχλάςΟΦΗ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Μου είπαν θα βρεθώ σε χαντάκι…»
Next Article Ρικάρντο Κόστα… παρών!

Τελευταία νέα

Έγκλημα και τιμωρία στην Μπανταλόνα
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 May, 2026
Πρωτάθλημα με νίκη στο Παλατάκι για τον Παναθηναϊκό
Featured SPORTS ΒΟΛΕΪ
9 May, 2026
Πήρε έκταση, πάει να πάρει και παίκτες
Featured ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
9 May, 2026
ΠΑΟΚ: Τα επτά γκολ που έχει δέχτει στις καθυστερήσεις τον «πονάνε»!
Featured ΠΑΟΚ
16 April, 2025
Follow US