Βαλίτσα με λεφτά σε γήπεδο!

Την Κυριακή είχε ένα σπουδαίο παιχνίδι στη Γ΄Εθνική, με τον αδιάφορο Αιολικό να υποδέχεται τον Πανελευσινιακό, ο οποίος πάει φουλ για άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ, δίνοντας μάχη με τον Παναργειακό…

Ο Πανελευσινιακός κέρδισε με 1-0 στη Μυτιλήνη και οι γηπεδούχοι βγήκαν από τα ρούχα τους, κάνοντας παράπονα για την διαιτησία διότι όπως έλεγαν “έπαιξε 100-0 Πανελευσινιακό”!

Η απάντηση ήρθε από τον πρόεδρο του Πανελευσινιακου, Χρήστο Γιαλιά, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούντζου στην Καλαμάτα…

«Όλα αυτά περί μπράβων και τα επεισόδια που υποτίθεται ότι προκαλέσαμε εμείς είναι παραμύθια και μυθεύματα.  Εγώ κυκλοφορώ πάντα με τον οδηγό μου και 2-3 φίλους και συνεργάτες μου το πολύ. Αυτοί τα προκάλεσαν όλα, άνθρωποι και οπαδοί του Αιολικού, ενώ εμείς από την άλλη μάθαμε για μία βαλίτσα με 25.000 ευρώ (!) που κυκλοφορούσε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Θα συνιστούσα στα παιδιά από το Άργος να δώσουν καλύτερα τα χρήματα αυτά σε καμία εκκλησία ή σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για να πιάσουν και τόπο αυτές ειδικά τις άγιες μέρες. Αυτό δηλαδή που κάνω συνέχεια εγώ και εμείς στην ομάδα μας στην Ελευσίνα. Δεν έχω καμία επιχείρηση της νύχτας εγώ, έχω 4 εταιρίες που απασχολούν περισσότερα από 1000 άτομα. Όλα πεντακάθαρα και απολύτως νόμιμα», είπε ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, που ήταν σίγουρος και για την προέλευση της βαλίτσας!

«Όσο αφορά τώρα την βαλίτσα από το Άργος, όταν χρειαστεί να μιλήσω στην δικαιοσύνη για αυτό το θέμα όπου υπάρχουν βέβαια και μαρτυρίες. Αυτά προς το παρόν και όταν είναι τα ξαναλέμε…», είπε.