Μήνυση από Λαμία με δικηγόρο τον Κούγια!

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δήλωσε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά θα καταγγείλει εκείνους που θεωρεί ο ίδιος ότι δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να μπει στα πλέι οφ.

Και φαίνεται ότι προχωράει το θέμα, όμως το αξιοσημείωτο είναι πως ανέθεσε στο γραφείο του Αλέξη Κούγια να συντάξει και να καταθέσει μήνυση για όσα έγιναν πριν τον αγώνα στο Καυτανζόγλειο, στην διάρκεια του, αλλά και μετά το τέλος του ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο, κατόπιν εντολής του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ Λαμίας, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, ανέλαβε να συντάξει μηνυτήρια αναφορά για τα όσα συνέβησαν πριν (καταστροφή του βαν αναμεταδόσεως του ΟΤΕ TV, άγριος ξυλοδαρμός των εργαζομένων), κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ηρακλής και της ΠΑΕ Λάρισας, ο οποίος διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης την 5/4/2015.

Η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών κ. Σιμιτζόγλου και θα κοινοποιηθεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στον Αθλητικό Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και στους προϊσταμένους της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας και Εφετών Θεσσαλονίκης.

Αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς θα κοινοποιηθεί στους ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς της ΕΠΟ, κ.κ. Καρρά και Πετρόπουλο Αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς θα κατατεθεί και στον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, κ. Σπύρο Καλογιάννη.

Το δικηγορικό μας γραφείο θα προσπαθήσει η μηνυτήρια αναφορά να κατατεθεί μέχρι την Μ. Παρασκευή 10/4/2015.

Με εκτίμηση, Αλέξιος Κούγιας».