Το δώρο του Ιβάν στον Τσίπρα

Με ομογενείς συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη Μόσχα το βράδυ της Τετάρτης, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν ανάμεσα στους ομογενείς, που συνάντησε σήμερα ο πρωθυπουργός στη Μόσχα, ήταν συνεχώς στο πλευρό του και μάλιστα του έκανε κι ένα δώρο, που δέχτηκε με χαρά ο Τσίπρας…

Ο κ. Τσίπρας ανάρτησε και μία φωτογραφία από τη συνάντηση στο Twitter- και πολλές περισσότερες στο λογαριασμό του στο Facebook- κάνοντας λόγο για μία «θερμή και συγκινητική συνάντηση».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, σε μια συνάντηση με ελπιδοφόρα μηνύμα για την Ελλάδα, καθώς η Ρωσία είναι πρόθυμη να συνεργαστεί στον τομέα των επενδύσεων στην Ελλάδα, και κυρίως της ενέργειας και του τουρισμού.

«Η καινούργια διαδρομή του ρωσικού φυσικού αερίου θα καλύψει τις ανάγκες σε καύσιμα στην Ελλάδα, που θα γίνει βασικό κέντρο διανομής του προς την Ευρώπη και θα προσελκύσει επενδύσεις στην ελληνική οικονομία», δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν, με τις πρώτες διαρροές να αναφέρουν ότι η Ρωσία είναι πρόθυμη να προκαταβάλει χρήματα στην Ελλάδα, για να της προσφέρει ρευστότητα…

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους της ομογένειας στην Ρωσία