Επικός διάλογος ποδοσφαιριστή με τη μητέρα του!

Βασικός στην Ίπσουϊτς, αρχίζει πλέον να ξεχωρίζει, να ανεβάζει την χρηματιστηριακή του αξία και θεωρείται θέμα χρόνου να παίξει και στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος για τον νεαρό αριστερό μπακ της Ίπσουϊτς, Τάιρον Μινγκς, ο οποίος κέρδισε πολύ δημοσιότητα τελευταία, αλλά όχι λόγω ποδοσφαίρου!

Ο τύπος ασχολήθηκε μαζί του, μετά από μια ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου δημοσιοποιούσε έναν διάλογο με την μητέρα του.

Εν αγνοία της, ο Μινγκς πλήρωσε όλους τους λογαριασμούς της και η μητέρα του ενθουσιάστηκε και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και τη συγκίνησή της.

O 22χρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως είναι γενικώς… καλός άνθρωπος, καθώς πριν από δύο χρόνια, πριν ακόμη αρχίσει να παίζει στην Ίπσουϊτς είχε γίνει θέμα στο BBC.

O λόγος;

Πριν από ένα παιχνίδι, ένας οπαδός της Ίπσουϊτς του ευχήθηκε καλή τύχη στο twitter κι ο Μινγκς τον ρώτησε αν θα πάει στο γήπεδο. Ο 24χρονος οπαδός του είπε ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα κι ο νεαρός ποδοσφαιριστής τον ενημέρωσε ότι στη ρεσεψιόν του γηπέδου θα υπάρχουν δύο εισιτήρια στο όνομά του.

“Δεν πρέπει να χάσεις το παιχνίδι επειδή δεν μπορείς να αντέξεις το κόστος. Στο γήπεδο θα υπάρχουν δύο εισιτήρια στο όνομά σου” του απάντησε ο Μινγκς και η ευγένεια και η γεναιοδωρία του, έγινε θέμα στο BBC.

Δείτε τον διάλογο με την μητέρα του στο Instagram!

https://instagram.com/p/1LhfXjLBQd/