Καρέ της απουσίας από την προπόνηση του ΠΑΟΚ…

Με προπόνηση στην Τούμπα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη στο πρώτο μέρος του προγράμματος δούλεψαν στην λειτουργική δύναμη κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη και στη συνέχεια οι ασκήσεις επικεντρώθηκαν στην τακτική συμπεριφορά και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αισθάνθηκε βαρείς τους οπίσθιους μηριαίους και προτιμήθηκε να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος για λόγους αποφόρτισης, ο Στέφανος Αθανασιάδης που ταλαιπωρείται από ισχιαλγία έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον ορθό κοιλιακό  ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, Ράζβαν Ρατς προπονήθηκαν το πρωί και στη συνέχεια αποχώρησαν έχοντας εξασφαλίσει άδεια από το τεχνικό τιμ. Από την προπόνηση της Μ. Παρασκευής (11:00, Τούμπα) θα απουσιάσουν με άδεια και οι Σαρλ Ιτάνζ, Κρίστιαν Νομπόα, Μιγκέλ Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα.

Πηγή: paokfc.gr