Αλωνίζει, μετά τον Τζανδάρη

O ΠΑΟΚ την πατησε με την περίπτωση του Τζανδάρη, αφού έχασε έναν δικό του ποδοσφαιριστή, που θα μπορούσε να τον κρατήσει, είτε αν είχε φροντίσει να του κάνει συμβόλαιο το καλοκαίρι, πριν αρχίσει να τον χρησιμοποιεί ο Αναστασιάδης, είτε αν είχε έναν τρόπο να συνεργάζεται καλύτερα με τον μανατζέρ του.

Μάνατζερ του Τζανδάρη είναι ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να… συνεννοηθεί και τελικά ο 22χρονος μέσος αποτελεί παρελθόν.

Ο Ευαγγελόπουλος έχει έναν ακόμη παίκτη στον ΠΑΟΚ, τον Κυριάκο Σαββίδη, ο οποίος επέστρεψε από τον ΟΦΗ, αφού εκεί δεν μπόρεσε να βγάλει δελτίο, και μάλιστα είναι στις προθέσεις του Γεωργιάδη να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ως δια μαγείας, ο Ευαγγελόπουλος, σύμφωνα μεε δημοσιεύματα, φέρεται να έχει πάρει άλλους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, τον Κάτσε και τον Κωνσταντινίδη!

Σε μια ομάδα που θα λειτουργούσε σωστά, θα είναι από πολύ δύσκολο ως αδύνατο, να μπορέσει να “ψήσει” ένας ανεπιθύμητος μάνατζερ κι άλλους βασικούς παίκτης της, ειδικά από το χουνέρι με τον Τζανδάρη.

Στον ΠΑΟΚ, όμως, ολα γίνονται…