Μανούσος και ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει ήδη δύο μεταγραφές για το καλοκαίρι, τους Κοροβέση και Χαρίση από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις από την Ελλάδα για την ενίσχυσή του, όπως του Γούτα της Ξάνθης και του Λόρια που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ, ενώ όπως έγραψε το Thessports, δεν είναι αδιάφορη και η περίπτωση του Βελλίδη από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά, στη σχετική λίστα φέρεται να βρίσκεται και ο Γιώργος Μανούσος. Ο αρχηγός της Καλλονής πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του στην Super League και η περίπτωσή του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν παρακολουθήσει τον έμπειρο επιθετικό και γενικά υπάρχει καλή άποψη.

Ο Μανούσος, που κατάγεται από την Μυτιλήνη και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αιολικό, έχει φέτος 25 συμμετοχές με 3 γκολ με την Καλλονή.

Πάντως η ομάδα της Θεσαλονίκης επίσημα δεν έχει κινηθεί, κάτι που πιθανώς να γίνει μόλις ξεκαθαρίσει το ποιος θα προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής.