Ερασιτέχνης Απόλλωνας κατά διοίκησης για το σήμα

Η παραποίηση του σήματος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχει δημιουργήσει αναταράξεις στις τάξεις του Απόλλωνα.

Ο ερασιτέχνης Απόλλωνας, πήρε θέση και εξέδωσε ανακοίνωσε  και χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση της ΠΑΕ να αλλάξει το σήμα της ομάδας στις φανέλες στο ματς της Μ. Τετάρτης  κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη: «Σχετικά με την παραποίηση του ιστορικού εμβλήματος – συμβόλου του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, που έγινε προχθές 8/4/2015 στον αγώνα με την ΠΑΕ Ο.Σ.Φ.Π στην εμφάνιση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ. Το Δ.Σ του Γ.Σ  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  ανακοινώνει τα εξής:

Α) Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ υπέστη πλήρη και απόλυτο αιφνιδιασμό με την απρόσμενη, αναιτιολόγητη και απαράδεκτη αυτή ενέργεια της Π.Α.Ε.

Β) Η παραποίηση αυτή του εμβλήματος – συμβόλου, έρχεται σε ευθεία αντίθεση πρωτίστως με την Ιστορία 124 χρόνων του Συλλόγου μας και δευτερευόντος με την κείμενη αθλητική νομοθεσία, τους κανονισμούς και τις συμβάσεις.

Γ) Το Δ.Σ διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Απολλωνιστών -και όχι μόνο- παραμένει και θα παραμείνει ο αμετακίνητος θεματοφύλακας των συμβόλων, των αξιών και της Ιστορίας του Συλλόγου μας.

Τέλος το Δ.Σ θεωρεί ότι το ατυχές αυτό συμβάν ανήκει στο παρελθόν και ότι στο μέλλον θα επιδειχθεί ο οφειλόμενος σεβασμός των συμβόλων και της Ιστορίας του Συλλόγου».