Εμφύλιος για μια κουτουλιά και μια γροθιά!

Μια κουτουλιά και μια γροθιά σε έναν σεκιουριτά έχουν προκαλέσει σε μια ομάδα περισσότερα δεινά απ΄ όσα αρχικά θα περίμενε κανείς…

Την Τετάρτη ο 34χρονος Βόσνιος αμυντικός της Λεβερκούζεν, Εμίρ Σπάχιτς, έδειρε έναν σεκιουριτά της ομάδας του, που δεν του επέτρεψε να βάλει στα αποδυτήρια δύο φίλους του, ακολουθώντας τις οδηγίες που είχε (δείτε εδώ).

Η σκηνή καταγράφηκε από κάμερα, σόκαρε την κοινή γνώμη, καθώς ο Σπάσιτς έριξε γροθιά και κουτουλιά στον σεκιουριτά, και τέθηκε εκτός ομάδας.

Χθες στο παιχνίδι με την Μάιντς, οι οπαδοί πήραν το μέρος του(!) και σήκωσαν ένα πανό, που έγραφε “Εμιρ, είσαι ένας από μας”.

Όλοι οι υπόλοιποι στην Λεβερκούζεν, πάντως, έχουν αντίθετη άποψη.

“Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε και για τον σεκιουριτά. Όλοι σαν ομάδα του ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά. Είναι μέρος της οικογένειας της Μπάγερ” είπε ο αρχηγός της Λεβερκούζεν, Σίμον Ρόλφες, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση εναντίον του συμπαίκτη του.

“Ο δρόμος της επιστροφής του Σπάχιτς στην ομάδα είναι γεμάτος ερωτηματικά. Αυτό που έκανε μας σόκαρε όλους” δήλωσε ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Ρόγκερ Σμιντ.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Λεβερκούζεν ενημέρωσε τον… τραμπούκο αμυντικό ότι κάπου εδώ τελειώνει η συνεργασία τους και σήμερα Κυριακή ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου τους, που κανονικά έληγε το 2016.