“Η αλήθεια μου και το ματς των 100 ετών”

 

Όπως αναμενόταν η συνέντευξη Τύπου του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης παρουσίασε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας (κατά κύριο λόγο) αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχόλησαν και απασχολούν αυτή τη στιγμή την ομάδα, σε αγωνιστικά, αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά θέματα.

Πριν από την έναρξη της συνέντευξη Τύπου μοιράστηκαν έγγραφα που αφορούν διάφορες υποθέσεις, όπως την δικαστική κόντρα των τελευταίων ημερών, την μεταγραφή του Ολαϊτάν στην Βέροια, το συμβόλαιο και τα ιδιωτικά συμφωνητικά του Σιστόν, προσωπικά έγγραφα με κατασχέσεις ακινήτων του και πολλά άλλα.

Στην αρχή τοποθέτησή του ο Λάμπρος Σκόρδας έκανε ένα γενικό σχόλιο για το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ…: «…θέλω να καταλάβουν όλοι ότι ο Άρης στη θέση που βρίσκεται θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στο ματς με τον ΠΑΟΚ γιατί νομίζω ότι πλέον παίζονται όλες οι πιθανότητες να διασωθεί η ομάδα» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση του Άρη, όπως αυτή διαμορφώθηκε από το καλοκαίρι που ανέλαβε η διοίκηση Ηλιάδη:
«Θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις σε θέματα που είναι καίρια και απασχολούν όλο τον κόσμο. Το τελευταίο 20ήμερο έχει δημιουργεί ένα κλίμα αμφισβήτησης.

Αν ο Άρης δεν σωθεί, θεωρητικά μπορεί να υπάρχει επόμενη ημέρα. Για μένα προσωπικά και για όσους εμπλέκονται με τα διοικητικά δεν θα υπάρχει. Ο Άρης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και ακόμα και αν μπορούσε να ξαναέμπαινε στην περιπέτεια της Β΄ Εθνικής, δεν θα μπορούσε.

Αυτός ήταν ο λόγος και το κίνητρο που οριστήκαμε διοίκηση στις 19 Δεκεμβρίου για να στρωθεί η ομάδα και ν΄ αποφύγει τον όλεθρο. Συγκυριακά, μάλιστα, σε μία χρονιά που συμπληρώνει 100 χρόνια. Θα πρέπει, επίσης, να γίνει γνωστό όλο το success story που είχε στηθεί για τον Ηλιάδη, πόσο απάτη ήταν και πώς η ομάδα βρέθηκε να παλεύει στην τελευταία θέση.

Ο Άρης αγωνίζεται κόντρα σ΄ ένα ολόκληρο ποδοσφαιρικό σύστημα, όπου δεν έχει συμμάχους και συνεπώς αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ο Άρης έχει τον δικό του δρόμο, να τραβήξει, χωρίς να έχει βοήθειες. Αντίθετα έχει υποστεί ζημίες, αφού όσο αδύναμη και αν είναι η ομάδα, θα μπορούσε να είχε κερδίσει αγώνες και βαθμούς και τώρα θα ήταν σε πιο ευμενή θέση».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού και τα οικονομικά ανέφερε:

«Ο Άρης είχε μέχρι 31 Αυγούστου το δικαίωμα να κάνει ανανεώσεις συμβολαίων και είναι ψέμα αυτό που λεγόταν. Μπορούσε να κρατήσει παίκτες όπως ο Παπαζαχαρίας, ο Παπαστεριανός, ο Καζναφέρης, ο Ζαραδούκας και ο Κοέλιο και να μην έχει σήμερα την εικόνα μιας ομάδας νεαρών παικτών, που έχουν δυνάμεις και ταλέντο, όχι όμως τη στήριξη που χρειάζεται σε πολλά σημεία.
Η διοίκηση Ηλιάδη από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, περίπου κατανάλωσε πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ.

Βρέθηκε η ομάδα στις 30 Νοεμβρίου να μην έχει να εισπράξει τίποτα. Θα οφείλει και άλλα χρήματα, αφού έχει εκχωρήσει περίπου 2 εκατ. σε πρώην παίκτες, αλλά θα χρεωθεί και άλλες 56.000 ευρώ. Ο Άρης όταν αναλάβαμε ο Άρης έκανε πραγματικά έσοδα περίπου 200.000 ευρώ και πλήρωσε 400.000 ευρώ. Μία ομάδα που δεν έχει να περιμένει έσοδα. Όταν αναλάβαμε, κατά ένα περίεργο τρόπο όλη η ομάδα ήταν απλήρωτη. Το προσωπικό από 18 ως 12 μήνες και οι παίκτες επίσης για πολλούς μήνες. Όλοι λέγατε για τις καλές συμφωνίες της διοίκησης Ηλιάδη. Τι καλή συμφωνία ήταν αυτή με την ΕΠΟ που δόθηκαν από τηλεοπτικά εγγυημένα 600.000 ευρώ. Υποτίθεται πως λόγω του 99 θα έπρεπε να γίνει ένα κούρεμα».

Για τις υποθέσεις των ξένων και τον Μιλίνκοβιτς τόνισε:
«Όταν τον Νοέμβριο αποχώρησαν οι τρεις ξένοι παίκτες, μάλιστα συμπτωματικά ο Ουντότζι δεν πληρώθηκε εκείνο τον μήνα. Έγινε ένα συμφωνητικό με τον κ. Δαδάλα καθώς και η βεβαίωση της εφορίας, στο οποίο πληρώθηκε από 1η Οκτωβρίου μέχρι 3 Δεκεμβρίου, 66.000 ευρώ για τον Μιλίνκοβιτς.

Η ομάδα έχασε τον πρώτο της σκόρερ, ενώ αυτή τη στιγμή δεν παίζει με ξένους. Ο Ίμπε έκανε συμβόλαιο 132.000 ευρώ χωρίς την εφορία και παρόμοια ο Έλσνερ. Για τον Μίλινκοβιτς δόθηκαν 66.000 ευρώ, και τον θεωρούσατε μετρ της προπονητικής. Ο προπονητής που αποχώρησε είχε πάρει και τηλεοπτικά, με αποτέλεσμα στη συμφωνία που κάναμε, με μικρούς εκβιασμούς, πληρώθηκε 47.000 ευρώ όταν αποχώρησε, 20.000 ευρώ ο Λόντσαρ, δηλαδή πέντε μισθούς και 12.000 ευρώ ο Ραντάκοβιτς”.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τα δελτία επεσήμανε:

“Εμείς και μεταγραφές προσπαθήσαμε να κάνουμε, αλλά είτε είναι τραυματίες είτε έχουν αποβληθεί. Είχαμε και το τρομερό παιχνίδι του Πλατανιά, όπου χάσαμε με ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ, ενώ χάσαμε και τους Μπακασέτα και Μπουγαϊδη. Η αποβολή τους είναι στοχοποιημένη, αφού αν ήταν να αποβληθούν κάποιοι, έπρεπε να αποβληθούν οι υπόλοιποι 25 κι όχι αυτοί.
Λόγω της καταγγελίας που είχε γίνει για πλαστές ενημερότητες, δεν εκδίδουν κανένα δελτίο στην ΕΠΟ, χωρίς φορολογική ενημερότητα. Τελικά πήραμε με μία διαδικασία που είχα εισηγηθεί πριν δύο χρόνια. Μία απόφαση κατά την οποία δεν είχε δοθεί πάλι στον Άρη ενημερότητα, να διαταχθεί η ΦΑΕ. Για αυτό έγινε αυτή η αίτηση και ευδοκίμησε”.

Για τις ενδοοικογενειακές δικαστικές είπε:

“Όσοι έκαναν τις πάπιες για έξι μήνες με τον Ηλιάδη, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δημιουργήθηκε αναστάτωση από την παρέμβαση των Στεφανίδη και Φουρλίγκα. Υπήρχε μία αίτηση στο πρωτοδικείο για αλλαγή διοίκησης, στην οποία αντιδράσαμε δικαστικώς. Ο Φουρλίγκας έφερε τον Μπουζάνη και έλυσε το συμβόλαιο του ένας συνεργάτης του όταν έφυγε. Υπήρξε μία συνέλευση στην οποία πήγαν συγκεκριμένοι οργανωμένοι με απειλές, αναγκάζοντας τον κ. Γιώτα να παραιτηθεί. Το γιατί επέστρεψε δεν θέλω να το σχολιάσω.

Έγινε ένα δικόγραφο και εμφανίστηκαν κάποιοι να λένε πως υπάρχουν δύο διοικήσεις. Υπήρχε μία, η δική μας και μία προσπάθεια του Στεφανίδη. Ακούγαμε ότι θα έρθει ο Μιλίνκοβιτς. Ο Στεφανίδης μιλούσε μαζί του με παίκτες από την Αθήνα. Μέσα σε όλα, έγινε μια αίτηση στο δικαστήριο. Είναι η πρώτη φορά στην προσπάθεια που έγινε να πληγεί το δικό μου πρόσωπο, που προσπαθούν να βλάψουν την ομάδα, γιατί θέλουν να την ελέγχουν. Δύο από τα αιτήματα της συνέλευσης ήταν η ΑΜΚ και η απαλλαγή των διοικήσεων της σεζόν 2012-2013, ενώ τον Δεκέμβριο αποφασίσαμε να μην γίνουν αυτά. Είχαμε συζητήσει να μην υπάρξει ούτε αύξηση κεφαλαίου ούτε αυτού του είδους η απαλλαγή, γιατί δεν έχει γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Δεν υπήρχε λόγος να προχωρήσουμε σε απαλλαγή, γιατί αυτό δεν φαντάζει καθαρό στα μάτια κανενός. Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος. Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια όλων αυτών που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον Άρη, δικηγόροι, παράγοντες, εταιρίες σεκιούριτι και οργανωμένοι οπαδοί, έκαναν τα πάντα για να αποτύχει αυτή η αίτηση. Όταν πήγαν στο δικαστήριο και έλεγαν ότι θα φέρουν επενδυτές και θα κάνουν ΑΜΚ, είπαμε πως είναι φαιδρό να κάνεις ΑΜΚ, όταν δεν μπορεί να τις καλύψει κανείς».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε σε πιο επισταμένα ζητήματα της δικαστικής διαμάχης:

“Η συνέλευση έγινε για να μην υπάρχει δυνατότητα σωτηρίας της ομάδας. Η ομάδα ήταν αήττητη για πέντε παιχνίδια και είχε μια σφαγή με τον Πλατανιά. Στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων υπάρχουν τόσα πολλά ψεύδη. Στη σελίδα 9 της αιτήσεως τους, αναφέρεται ότι η ΠΑΕ δεν απολαμβάνει πλέον την προστασία από τους πιστωτές της, όπως γινόταν από τις 21/12 μέχρι τις 23/02, όταν και χάθηκε η προσωρινή διαταγή. Δεν είπαν καν ότι στις 30 Νοεμβρίου απορρίφθηκε η αίτηση και ο Άρης ήταν ξεβράκωτος.

Είναι φαιδρό ότι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν ότι παρανόμως η ΠΑΕ πήρε διαταγή, κάτι που ειπώθηκε από τον Χριστοφορίδη. Έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας όλοι στα ψέματα. Για αυτό σας έδωσα τα χαρτιά. Στα επιχειρήματα ήταν επίσης ότι η ΠΑΕ έχει φορολογική ενημερότητα. Φαίνεται στα χαρτιά καθαρά τι έγγραφα παρουσίασε η ΠΑΕ για να κάνει μεταγραφές. Και τον Γενάρη του 2013, και το καλοκαίρι. Όλοι έλεγαν πως η ΠΑΕ είχε φορολογική ενημερότητα, αλλά δεν είναι έτσι. Οι μεταγραφές έγιναν με βεβαίωση οφειλών”.

Τόνισε πως έχει προσχωρήσει σε μηνύσεις για την υπόθεση Ολαϊτάν και το πώς αυτός μεταγράφηκε στην Βέροια χωρίς να έχει ουσιαστικό όφελος ο Άρης, ενώ κατηγόρησε και τον Γιάννη Κόντη λέγοντας:

«Ο Κόντης βγαίνει σε αλλόθρησκους δημοσιογράφους, σε αλλόθρησκα ραδιόφωνα και ομιλεί εναντίον μας, ενώ έχει μιλήσει με τον Στεφανίδη, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος και κάποιους οργανωμένους, για να αναλάβει την ομάδα. Στην υπόθεση Σιστόν, ο Άρης έχει υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του και ταυτόχρονα σας δίνω και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει την ίδια μέρα ο Γιάννης Κόντης, την ίδια μέρα, ενώ υπέγραψε στις 4 Ιουλίου του 2009, ότι η ομάδα μπορεί να δανείσει τον παίκτη. Λέει ότι ο παίκτης έχει να πάρει 12.000 ευρώ και το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Αθανασιάδη.

Ο Κόντης έχει υπογράψει τη λύση συμβολαίου του Βλοντάρτσικ, με τον Φωτίου για τον Γκαρσία, όπως και για το παιχνίδι με την Μπόκα, κοιτάξτε ποιος υπογράφει. Αν ανατρέξετε στο πόρισμα της NEXIA, δεν υπάρχουν αυτά τα τιμολόγια. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση και πολλά άλλα, ετοιμάζονται μηνύσεις από μένα.

Αυτά, τα γνώριζαν όλοι. Θεωρητικά ο Αθανασιάδης έχει υπογραφεί ένα συμβόλαιο με τον Κόντη, σας έχω δώσει όμως και την αίτηση του Κόντη για να γραφτεί στο ΙΚΑ, στις 10 Ιουνίου του 2011. Και φυσικά κανείς δεν μίλησε. Αντίθετα, λέγονταν όλα όσα έχει κάνει ο Σκόρδας”.

Για το θέμα του προπονητή είπε:

“Πιστεύουμε στον προπονητή που έχουμε. Δεν υπήρξε θέμα στο ΔΣ και σε κουβέντα με τον κ. Φοιρό για το αν πρέπει να αντικαταστήσουμε τον προπονητή, είπε πως μια αλλαγή δεν έχει να προσφέρει τίποτα, θα την αποδυναμώσει και πως ο προπονητής κάνει πολύ καλά τη δουλειά του».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Ο ΠΑΟΚ θα έρθει, θα χάσει και θα φύγει. Την Κυριακή παίζουμε ένα παιχνίδι, που αν το χάσουμε, σταματάει η προσπάθεια εξυγίνασης που έχει ξεκινήσει. Ο Άρης θα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει την στήριξη και την αποδοχή απ` όλους στο ελληνικό πρωτάθλημα, πλέον. Μαγαζιά, όπως η Βέροια, η Λιβαδειά και ο Πλατανιάς είναι ιδιαίτερα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι και άλλοι παράγοντες το έχουν πει.

Ο Άρης έχει τον σεβασμό των οργάνων και προσπαθούμε να προστατευτούμε από αυτούς που δημιουργούν μία αδύναμη εικόνα για την ομάδα. Στην Αθήνα κάποιοι από το καλοκαίρι μας έχουν υποβιβασμένους.

Εκείνο που έχει σημασία, είναι να καταλάβουμε πως ο Άρης την Κυριακή παίζει τα 100 του χρόνια. Πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Τον οποίο είδατε χτες ότι έπρεπε να αποβληθούν τρεις παίκτες και περιέργως δεν δόθηκε κίτρινες κάρτες. Εμείς μόνοι μας αποδυναμώνουμε κάθε μέρα την ομάδα.

Εγώ θεωρώ πως η ομάδα την Κυριακή θα κερδίσει ό,τι και να γίνει. Καλώ τους πάντες είναι ψύχραιμοι. Θα γίνουμε και εμείς Μπαρτσελόνα. Έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε. Ο κόσμος πρέπει να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Να μην αφήσουν την σκέψη στον αντίπαλό τους ότι μπορεί να φύγει έστω και με την ισοπαλία».

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Σε ερώτηση για πρώην παράγοντες της ομάδας και για την διαμάχη με τον ΕΠΟ, ο Σκόρδας επεσήμανε:

«Ο Άρης και στην Ω Εθνική, για όσους εμπλέκονται, θα έχει κέρδος. Είναι γωνιακό μαγαζί, όπως είναι και η ΑΕΚ, που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Ο Ψηφίδης ήρθε για πρώτη φορά στο γήπεδο, όταν έγινε πρόεδρος. Μέχρι τότε ήταν οδηγός αυτοκινήτων και άλλαζε μπουζί. Δεν είχε να χάσει τίποτα. Όπως και ο Στεφανίδης.

Στο διάστημα που είμαι στην ομάδα, έχω τις καλύτερες σχέσεις με την Ομοσπονδία και την ΚΕΔ. Εκτός από αυτούς όμως, στην Ελλάδα λειτουργούν διάφορα με συγκεκριμένα ομάδες, τα οποία ο Άρης δεν μπορεί να τα ελέγξει.

Ο Άρης “πληρώνει” τα διοικητικά λάθη του καλοκαιριού. Όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει τον Άρη στη Λίγκα. «Εμείς» κάνουμε τα πάντα για να μη διασωθεί η ομάδα. Ο Ηλιάδης με τον Δημητριάδη το καλοκαίρι ήθελαν να βάλουν τον Άρη σε ένα άρμα με μελισσούλες κι άλλα βότανα».

Για τον αν υπάρχει επόμενη ημέρα σε περίπτωση υποβιβασμού, είπε:

«Αν υποβιβαστεί ο Άρης, θα πάει στην Γ’ Εθνική. Δυστυχώς η ομάδα δεν μπει στο άρθρο 99, δεν θα μπορεί να αντέξει στη Β’ Εθνική, για να επανέλθει. Έχουμε συμφωνήσει με την πολιτεία με πολύ καλύτερους όρους, αν η ομάδα μπει στο άρθρο 99. Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει επόμενη ημέρα, αν δεν τελειώσει το ματς με τον ΠΑΟΚ με νικητή τον Άρη. Αυτό είναι το μήνυμα και πρέπει να το πάρουν όλοι»

Για το πριμ των 400.000 ευρώ τόνισε:

“Αν ο Άρης έχει έσοδα και εξυγιανθεί, θα έχει τη δυνατότητα του χρόνου να πληρώσει αυτό το πριμ. Είναι ένα παραπάνω πριμ για αυτούς. Οι παίκτες βρίσκονται σοτ στόχαστρο, αλλά κάποιοι άλλοι τους έφεραν, τους κατηγορούν και δεν τους στηρίζουν όπως πρέπει. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό των 100 χρόνων. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα και πιστεύουμε πως θα υπάρχει επόμενη μέρα”.

Για τους παίκτες που δεν έμειναν το καλοκαίρι και κατά πόσο οι ίδιοι ήθελαν να μείνουν, είπε:

“Μίλησα με τον Παυσανία Παπανικολάου και τον Σαρρή και μου είπαν πως είχαν δικαίωμα να ανανεώσουν. Ο Καζναφέρης με τον Βελλίδη δέχθηκαν επίθεση στα μπουζούκια, αλλά πάλι ήθελαν να παραμείνουν. Όχι όμως με τον Χατζηνικολάου και τον Ηλιάδη. Το ίδιο ισχύει και με τους υπόλοιπους. Αν μέναμε το καλοκαίρι, θα παρέμεναν. Ο Παπαζαχαρίας και ο Παπαστεριανός είχαν συμφωνήσει, αλλά ποτέ δεν τους πήρε κανένας τηλέφωνο”.

Ο Λάμπρος Σκόρδας, για την περίπτωση του Γιάννη Παπαδόπουλου που αποχώρησε ανέφερε: «Έκανε προσφυγή και ήθελε να φύγει. Θεώρησε πως επειδή δεν είχε καλή σχέση με τον κόσμο και όντας απλήρωτος, θα έχει δύσκολη συνέχεια. Μου ζήτησε να αποχωρήσει, με πήρε και ο πατέρας του. Κατέθεσε προσφυγή, όταν τον κάλεσα όμως προς τιμή του, έλυσε το συμβόλαιό του”.

Τέλος αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με τον Μιλίνκοβιτς, εξηγώντας τους λόγους που προχώρησε σε λύση τη συνεργασίας του:

“Ο Μιλίνκοβιτς όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο, δεν ήθελε να μας μιλήσει, διότι εκεί έμενε ο πατέρας Στεφανίδης, που του είχε πει πως θα έρθω και θα τον διώξω. Μάλιστα του είπα να δούμε το μέλλον της ομάδας και μου είπε ποιο μέλλον, αφού θέλεις να με διώξεις. Του είπε τότε ο Βογιατζής για την αλλαγή του Πουλίδο στο 30΄ ότι θα μπορούσε να γίνει στο 45΄, για να μην τον δώσει βορά στον κόσμο που τον έφτυνε και ο Μιλίνκοβιτς σηκώθηκε και έφυγε.

Την επόμενη μέρα χρησιμοποίησε τον Έλσνερ, που την ίδια μέρα κατέθεσε προσφυγή. Δεν το ήξερε; Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα είχαν με παίκτες που είχαν 16% λίπος. Για αυτό πήγαμε σε αλλαγή προπονητή. Φεύγοντας ο Σέρβος, ευχαρίστησε την οικογένεια Στεφανίδη. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο”.

Στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου, ο Λάμπρος Σκόρδας έστειλε εκ νέου μήνυμα στον κόσμο να παρευρεθεί και την Κυριακή στο γήπεδο και να στηρίξει χωρίς ακρότητες την ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ

Για το θέμα της «Άρης Εμπορική» τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος Θανάσης Κώνστας:

«Όταν αναλάβαμε ως διοίκηση, πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Αποφασίσαμε να δημιουργούμε μια ομάδα από τεχνοκράτες, για την οικονομική εξυγίναση της ομάδας. Το καφέ επί διοίκησης Ηλιάδη είχαμε αγορές 19.800 ευρώ και πωλήσεις μόλις 23.000. Όταν το παραλάβαμε, στις αποθήκες δεν υπήρχε τίποτα. Αντίθετα τον Ιανουάριο είχαμε αγορές 1.700 περίπου και πωλήσεις περίπου 4.000 ευρώ. Δεν φτάνει μόνο αυτό, όταν υπήρχαν αυτές οι εισπράξεις, υπήρχε κάποιος κ. Μπατσαρλής, εξουσιοδοτημένος από τον κ. Ηλιάδη έπαιρνε αυτά τα χρήματα και δεν ξέραμε που πήγαιναν. Οι υπάλληλοι της Mobile είναι σε επίσχεση εργασίας. Τους τελευταίους δύο μήνες πληρώνονται κανονικά».

Για τις νέες φανέλες είπε:

«Υπάρχει μία μείωση των υποχρεώσεων της Under Armour προς την ΠΑΕ ανά έτος, περίπου 130.000 ευρώ. Είχαμε έναν στόχο να κάνουμε την φανέλα των 100 χρόνων. Για να συνεχίσουμε τη συγκεκριμένη εταιρία, θα έπρεπε να πετύχουμε μία νέα συμφωνία και αυτό κάναμε. Περιμέναμε να έρθουν τα δείγματα για να είναι έτοιμες με τον ΠΑΟΚ. Λόγω της ομάδας του κ. Στεφανίδη όμως, πήγε πίσω. Ελπίζουμε να προλάβουμε αυτή την εβδομάδα».

Για μελλοντική συνεργασία με τον Σκόμποε αποκάλυψε:

«Κλείνοντας θα ήθελα να μεταφέρω την αγάπη και την εκτίμηση ενός παλιού παίκτη της ομάδας, του Όλε Σκόμποε, που είχαμε τη χαρά να τον έχουμε μαζί μας στο ματς με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο και μέσω μιας συζήτησης που έγινε, πιστεύουμε ότι θα προχωρήσουμε τελικά σε κάποια συνεργασία μαζί του».