Επική συνέντευξη Χακόμπο!

Mια φοβερή συνέντευξη έδωσε ο Σανθ Χακόμπο (δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ) έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο κι έτσι στην Τούμπα θα πρέπει να δουν τι θα κάνουν μαζί του, μια και τέτοια εποχή το 2013 κάποιοι αποφάσισαν να του υπογράψουν τριετές συμβόλαιο με περίπου 300 χιλιάδες το χρόνο…

Ο Ισπανός πήγε το καλοκαίρι δανεικός στην Τενερίφη αλλά κι εκεί τον έθεσαν εκτός ομάδας, και τώρα προσπαθεί να ρίξει γέφυρες για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Η συνέντευξη είναι πραγματικά επική, αφού για τον Χακόμπο “για όλα φταίει κάποιος άλλος” και μάλιστα με εκπληκτική αιτιολόγηση!

Δείτε τι είπε ο Χακόμπο στη συνέντευξή του στο INPAOK.COM :

Για το λόγο που δεν παίζει στην Τενερίφη(!) :

«Δεν με πλήρωσαν τον μισθό του Οκτωβρίου. Πήγα στην ΦΙΦΑ, αλλά και στο ισπανικό δικαστήριο, πλέον πρέπει να περιμένω την απόφαση των δικαστών. Αποφάσισα να μην παίζω αφού δεν με πληρώνουν. Η φιλοσοφία μου είναι η εξής: Αν με πληρώσεις παλεύω σαν μαχητής, αν όχι συγγνώμη δεν παίζω. Έχω δύο κόρες που χρειάζονται πράγματα για να μεγαλώσουν.»

Για το λόγο που πήγε εκεί και το αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ :

«Φυσικά και θέλω! Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και αν ήταν στο χέρι μου θα υπέγραφα για πάρα πολλά χρόνια ακόμα, έτσι ώστε να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Πάντα ήθελα να είμαι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη χρονιά αποφάσισα να γυρίσω στην Ισπανία, επειδή η γυναίκα μου με παρακάλεσε να το κάνω καθώς είχαμε προβλήματα. Πλέον, επιτέλους πήρα διαζύγιο και δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Ήταν από την αρχή ένα λάθος το να έρθω εδώ αλλά έπρεπε να το κάνω, να προσπαθήσω για την οικογένεια μου. Νομίζω πως όλοι στην θέση μου αυτό θα έκαναν.»

Για τον λόγο που επί Στέφενς τέθηκε εκτός ομάδας (επική απάντηση!) :

«Ο Χουμπ πήρε αυτή την απόφαση επειδή είδε πως άρχισα να γίνομαι σημαντικός για την ομάδα και ήθελε να είναι αυτός ο αρχηγός των πάντων. Με λίγα λόγια επειδή μπορούσα να γίνω πιο σημαντικός με «σκότωσε» και τελείωσε το πρόβλημα. Αυτή είναι η αλήθεια για το τι έγινε»

Για τον Ιβάν Σαββίδη, τον Γεωργιάδη και τους οπαδούς (ύμνοι σε όλους!) :

«Ο Σαββίδης είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος κατά τη γνώμη μου. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ το κλαμπ και θέλει μόνο το καλό της ομάδας και για αυτό προσπαθεί και κάνει τα πάντα. Θέλει να φοράνε την φανέλα του ΠΑΟΚ μόνο παίκτες μαχητές. Μπορεί να νικήσεις ή να χάσεις, αλλά πάντα πρέπει να μάχεσαι. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία.

Ο Γεωργιάδης είναι ένα πολύ καλό άτομο και νομίζω ότι τα προηγούμενα χρόνια, έκανε πολύ καλή δουλειά με την ομάδα. Μην ξεχνάς ποιος προπονητής έφτασε την ομάδα στον τελευταίο τελικό κυπέλλου της.

Όσον αφορά τους οπαδούς, είναι οι καλύτεροι! Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, σε όλα τα παιχνίδια, σε όλα τα μέρη σε όλες τις διοργανώσεις είναι πάντα εκεί. Με σέβονται όπως τους σέβομαι και εγώ, είναι απλά τέλειοι.»

Για τα νεύρα που βγάζει συνήθως :

«Δεν είμαι ούτε θυμωμένος ούτε έχω νεύρα, αν μιλήσεις με άτομα που με ξέρουν ή με τους συμπαίκτες μου θα σου πουν καλά λόγια για μένα. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα. Όταν όμως αρχίζεις να προπονείσαι ή να αγωνίζεσαι οι φιλίες εξαφανίζονται και εσύ πρέπει να είσαι ο καλύτερος και να κάνεις το καλύτερο για αυτό.»