Το τερματίσαμε – Πυροβολισμός για μια παρατήρηση

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα οι δράστες έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητο τους έξω από το καφενείο και οι θαμώνες του, που φοβήθηκαν μήπως προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα, τους έκαναν παρατήρηση

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά και τις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό δυο νεαρών «νταήδων» που άνοιξαν πυρ με καραμπίνα εναντίον των θαμώνων ενός καφενείου στην περιοχή των Νεροκούρου και τραυμάτισαν δυο, επειδή τους έκαναν… παρατήρηση.

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα οι δράστες ηλικίας 25 και 29 χρόνων έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητο τους έξω από το καφενείο και οι θαμώνες του, που φοβήθηκαν μήπως προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα, τους έκαναν παρατήρηση. Οι… fast and furious νεαροί έφυγαν, αλλά λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν στο καφενείο και ο συνοδηγός πυροβόλησε κατά των θαμώνων.

Τα σκάγια τραυμάτισαν ελαφρά στα πόδια δυο άνδρες που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, ενώ οι οπλοφόροι τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δυο έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις και ο δεύτερος αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr