Θα αφήσουν κάτι όρθιο;

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μάλλον πλησιάζει η ώρα, που θα πρέπει να επέμβει ο Ερασιτέχνης…

Αφού έριξαν την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, το δίδυμο Ανατολίτης – Ζαπρόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την Κ20 του Απόλλωνα, που προφανώς ήταν ότι πιο πετυχημένο υπήρχε ως τώρα στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Σε μια πραγματικά… μυστήρια απόφαση, Ανατολίτης και Ζαπρόπουλος αποφάσισαν να απολύσουν τον προπονητή της Κ20, Κώστα Γαλτσίδη, παραμονές της ρεβάνς του τελικού με τον Εθνικό Σερρών!

Ο Απόλλων Καλαμαριάς έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ20 της Φούτμπολ Λιγκ, έχασε το πρώτο παιχνίδι στις Σέρρες με 1-0 και το Σάββατο έχει τη ρεβάνς στην Καλαμαριά.

Η απόφαση ανακοινώθηκε στον προπονητή της Κ20 από τον Γιάννη Ζαπρόπουλο, τεχνικό διευθυντή της πρώτης ομάδας, ο οποίος φέρεται να του είπε ότι ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν!!!

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Απόλλωνα, λένε ότι πρόκειται για μια εκδικητική απόλυση, καθώς ο Γαλτσίδης είχε κάνει λόγο για κακό προγραμματισμό, που οδήγησε στον υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική.