Στον κόσμο τους στην Καλαμαριά

Η ΠΑΕ Απόλλων 1926, που θα διαλυθεί καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε στην Γ΄ Εθνική, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η απόλυση του προπονητή της Κ20, λίγες μέρες, μάλιστα, πριν τον τελικό με τον Εθνικό Σερρών, ηταν εκδικητική!

Aπέλυσαν τον προπονητή μιας ομάδας, που το Σάββατο παίζει τελικό(!), επειδή οι δηλώσεις του για τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, δεν άρεσαν σ΄ αυτούς, που έριξαν τον Απόλλωνα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες!

«Ο προπονητής της ομάδας Νέων της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Κώστας Γαλτσίδης στηρίχθηκε απόλυτα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς από την διοίκηση της Π.Α.Ε. Ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή παρέμβαση στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Όμως, οι πρόσφατες δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για θέματα που αφορούσαν αποκλειστικά την πορεία της  επαγγελματικής ομάδας, εκτός από άστοχες και άκαιρες, ήταν και ακατανόητες, από την στιγμή που όταν τις έκανε δημόσια εξακολουθούσε να ανήκει στο δυναμικό του Απόλλωνα και συνέχιζε την προσπάθεια με την ομάδα Νέων. Δυστυχώς, οι συγκεκριμένες δηλώσεις και η εν γένει συμπεριφορά του οδηγούν στην λύση της συνεργασίας.

Με απόφαση της διοίκησης της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, από σήμερα και μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-15 χρέη προπονητή εκτελεί ο Γιάννης Πολαετίδης. Ευχαριστούμε τον κ. Γαλτσίδη για τις έως τώρα υπηρεσίες του, τονίζουμε ότι έχει μεγάλο μερίδιο συμμετοχής στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας Νέων και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση, που εξέδωσε η ΠΑΕ, η οποία λίγο πριν διαλυθεί, φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τίποτα όρθιο στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Το ερώτημα είναι πως ο κ. Ανατολίτης, ενώ δεν έχει πια κανένα αντικείμενο, μια και σε λίγο ΠΑΕ δεν θα υφίσταται, τορπιλίζει την προσπάθεια της Κ20 και κάνει άνω – κάτω το πιο υγιές, ίσως, κύτταρο της ομάδας, στο οποίο θα στηριχτεί την επόμενη σεζόν ο Απόλλων στην Γ΄ Εθνική.

Και το επόμενο ερώτημα, είναι πως το επιτρέπει αυτό ο Ερασιτέχνης, ο οποίος σε λίγο θα πάρει στα χέρια του την “καυτή πατάτα”…