Που αλλού γίνονται αυτά;

Σήμερα έγιναν γνωστά τα ονόματα των 93 κατηγορούμενων για την περίφημη υπόθεση Κοριόπολις από το 2011.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος. Σύμφωνοι, υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αθωώτητας, αλλά… είναι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας!

Και ξέρετε γιατί κατηγορείται;

Όπως γράφει το dikisports : “Προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις, ότι ο Γεώργιος Μποροβήλος ετέλεσε τις αξιόποινες πράξεις: α) της δωροδοκίας – δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αθλητικού (ποδοσφαιρικού) αγώνος, από κοινού, κατά συρροή και β) του παρανόμου στοιχήματος (συμμετοχής σε παράνομο στοίχημα μέσω παρενθέτων προσώπων δια διαδικτύου), κατ΄ εξακολούθηση, κατά το χρονικό διάστημα από 16/2/2011 έως 12/3/2011, όσον αφορά στoυς χειραγωγημένους αγώνες”, με βάση την πρόταση του αντιεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, Π. Πούλιου.

Ο πρόεδρος της Λίγκας κατηγορείται για αλλοίωση αποτελεσμάτων κατά συρροή και παράνομο στοιχηματισμό κατ’ εξακολούθηση!

Αν υπήρχε ευθιξία και δήλωνε την παραίτησή του, τουλάχιστο μέχρι να αθωωθεί, θα έπρεπε να τον αντικαταστήσει ο αναπληρωτής πρόεδρος, Δημήτρης Τζελέπης, που είναι και πρόεδρος του Πανθρακικού.

Έλα όμως που εκτός από πρόεδρος του Πανθρακικού, ο Τζελέπης είναι κι αυτός κατηγορούμενος, με βάση την πρόταση του αντιεισαγγελέα…

Αυτά δεν γίνονται πουθενά…