Ο φίλος του Τζακ για… αντί-Κλοπ!

Στην Γερμανία θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι το καλοκαίρι θα διαδεχτεί τον Γιούργκεν Κλοπ, ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος είχε συνεχίσει στην Μάιντς το έργο του προπονητή της Μπορούσια, ο οποίος ανακοίνωσε ότι με τη λήξη της σεζόν αποχωρεί.

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της Μπορούσια δεν είπε λέξη για τον διάδοχο του Κλοπ, ως ένδειξη σεβασμό στον 47χρονο προπονητή, και για τις στοιχηματικές εταιρίες, ο Τούχελ δεν είναι σίγουρος διάδοχος!

Για την ακρίβεια η προοπτική να αναλάβει ο 41χρονος την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ προσφέρεται σε απόδοση 1,50.

Δεύτερο φαβορί προσφέρεται ο Πάουλο Σόουζα! Ο Πορτογάλος, που πέρασε ως ποδοσφαιριστής από την Ντόρτμουντ, όπως και από τον Παναθηναϊκό, και φέτος κάνει εξαιρετική δουλειά στην Βασιλεία.

Ο Σόουζα προσφέρεται σε απόδοση 3,00 που δείχνει ότι το όνομά του πράγματι παίζει ή έστω έπαιξε για τον πάγκο της Μπορούσια.

Ο Πορτογάλος έχει κάτι που τον συνδέει με τον ΠΑΟΚ, κι αυτό το κάτι, είναι ο Ιάκωβος Αγγελίδης!

Μέχρι πέρσι, ο Σόουζα δούλευε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με πρόεδρο τον Αγγελίδη και οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές. Ακόμη και σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει να λέει για τις ικανότητες του Πορτογάλου, και βέβαια για την σπουδαία δουλειά, που έκανε στο Ισραήλ και μάλιστα δεν έχουν κόψει την επικοινωνία.