Τον έδιωξαν, τον είχαν κι απλήρωτο…

Όπως είναι γνωστό, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων 1926 προχώρησε στην εκδικητική απόλυση του προπονητή της Κ20, Κώστα Γαλτσίδη, τέσσερις μέρες πριν τον τελικό του πρωταθλήματος με τον Εθνικο Σερρών, επειδή ο συγκεκριμένος προπονητής έκανε δηλώσεις, αποδίδοντας στον κακό σχεδιασμό τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ΄ Εθνική…

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από την εκδικητική απόλυση, η διόικηση της ΠΑΕ προσπάθησε να τον επαναφέρει στο πόστο του, με τον Γαλτσίδη να αρνείται, ζητώντας πρώτα να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του!

Και τον είχαν απλήρωτο, και τον απέλυσαν…

Η ΠΑΕ δίνει την δική της εκδοχή, που έχει ως εξής :

«Με πρωτοβουλία των μελών της διοίκησης της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Κώστα Ζώη και Μιχάλη Φωτιάδη, καθώς και του εξωδιοικητικού παράγοντα, Γιώργου Πιαστόπουλου συζητήθηκε σήμερα το θέμα, που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Νέων, Κώστα Γαλτσίδη σε αθλητική εφημερίδα και την απόλυσή του.

Παρών στα γραφεία της Π.Α.Ε. ήταν σήμερα και ο κ. Γαλτσίδης, από τον οποίο ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί προέβη στις συγκεκριμένες δηλώσεις. Μετά την αποχώρηση του κ. Γαλτσίδη, κατατέθηκε εκ μέρους των κ.κ. Ζώη, Φωτιάδη, Πιαστόπουλου συγκεκριμένη πρόταση, προκειμένου να βρεθεί η ¨χρυσή τομή” και η ομάδα Νέων του Απόλλωνα να παραταχθεί με όλες της τις δυνάμεις στον σαββατιάτικο αγώνα μπαράζ με την ομάδα των Σερρών και να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, με στόχο την κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., Βασίλης Ανατολίτης συναίνεσε και δέχθηκε την πρόταση των μελών της διοίκησης, ώστε να μην διαταραχθεί περαιτέρω το κλίμα, μετά τις δηλώσεις του προπονητή στον Τύπο.

Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την διάρκεια της οποίας ο κ. Γαλτσίδης αρνήθηκε να επιστρέψει στην ομάδα Νέων και να καθίσει στον πάγκο της για τον αγώνα του Σαββάτου, λέγοντας ότι θα το κάνει αυτό μόνο αν του καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα».