Έπεσε η μετοχή με το διαζύγιο!

Εντελώς αιφνιδιαστική ήταν η χθεσινή επιβεβαίωση του διαζυγίου της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Γιούργκεν Κλοπ και οι φήμες στην Γερμανία θέλουν να έπαιξε ρόλο σ΄ αυτή την κατεύθυνση και η πορεία της μετοχής της ομάδας στο χρηματιστήριο!

Χθες το πρωί, η Bild αποκάλυψε την συμφωνία των δύο πλευρών να χωρίσουν το καλοκαίρι και λίγο αργότερα η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε συνέντευξη τύπου στη 1.30μμ για να επιβεβαιώσει την είδηση.

“Δεν είχαμε σκοπό να βγει η είδηση τώρα στη δημοσιότητα, καθώς το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, ωστόσο από την ώρα που βγήκε στη δημοσιότητα έπρεπε να αντιδράσουμε. Ήταν κάτι που δεν το θέλαμε” είπε ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε στη συνέντευξη τύπου ότι δεν πρόλαβε να ενημερώσει τους παίκτες του!

Σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο, όταν έγινε γνωστή η είδηση το πρωί, η μετοχή της Μπορούσια έπεσε στα 3,375 ευρώ, που ήταν η χαμηλότερη τιμή της από τυον Αύγουστο του 2013!

Μετά την συνέντευξη τύπου και την θετική ατμόσφαιρα, που έβγαλε, παρά το διαζύγιο, η μετοχή πήρε τα πάνω της και έκλεισε στα 3,49 ευρώ…

Ποιος είπε ότι ποδόσφαιρο είναι μόνο μπάλα;