Υπάρχει και το ματς

Η συνέντευξη Τύπου του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης είναι το θέμα της ημέρας για τους “κίτρινους”, ωστόσο υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι, με την ομάδα ουσιαστικά να αρχίζει από σήμερα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα που έχει ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ουκ ολίγα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ έξι ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, οι Νταβίντ Αγκάνθο, Ρουμπέν Πουλίδο, Πέτρος Καμινιώτης και Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η παρουσία τους στο ντέρμπι της Κυριακής θα εξαρτηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν και οι Μπακασέτας, Μπουγαϊδης, που είναι τιμωρημένοι και εντός εβδομάδας θα βγει η απόφαση στην έφεση που έχουν καταθέσει οι “κίτρινοι”.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του Άρη είναι ότι ο Τσουμάνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση χωρίς προβλήματα κι έτσι θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 15:00 στο Νέο Ρύσιο.