Απέτυχαν να… διοικήσουν οι παίκτες

Απίστευτες εξελίξεις στον Εθνικό μετα τις κωμικοτραγικές καταστάσεις των τελευταίων 24ωρων.

Με ανακοίνωσή του ο Εθνικός έκανε γνωστό ότι απολύεται η Μελίνα Ντισλιάν από τα καθήκοντα της υπεύθυνης Τύπου, πληρώνοντας αυτή το μάρμαρο για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι απλήρωτοι παίκτες και η οποία κοινοποιήθηκε προφανώς με την βοήθειά της και από τα μέσα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Εθνικού εστάλη ελάχιστα λεπτά πριν το μεσημέρι και ενημερώνει επίσης ότι ο αγώνας Εθνικού – Κηφισιάς θα έχει κανονικά εισιτήριο, παρά την αντίθετη ομόφωνη απόφαση των παικτών.

“Το ΔΣ του ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με την κ. Μελίνα Ντισλιάν ως υπεύθυνη τύπου.

Ανακοινώνει επίσης στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Κηφισιά, σήμερα 18/4/2015 στις 18:00 στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» θα γίνει κανονικά και σας καλεί να στηρίξετε την ομάδα μας,  αλλά και να χειροκροτήσετε τον Γιώργο Παπάζογλου στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του”.

Μόλις δέκα λεπτά μετά από την Μελίνα Ντισλιάν υπήρξε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και τη βοήθεια που μου δώσατε. Το γεγονός ότι δεν ήμουν τσιράκι κάποιων ανύπαρκτων μελών της διοίκησης και σαν γραφείο τύπου έβγαζε και τις ανακοινώσεις των παικτών, μάλλον δεν άρεσε σε κάποιους. Ειλικρινά σας ευχαριστώ για την προβολή της ομάδας και της συνεργασίας που είχατε μαζί μου”.