Φεύγοντας μνημονεύει… Μίρτσο

Μία εκτός προγράμματος εντός έδρας ήττα, φαίνεται πως ήταν αρκετή για να οδηγήσει έναν προπονητή στην απόφαση να φύγει…

Ο λόγος για τον Νίκο Βετούλα, έναν από τους προπονητές της νέας γενιάς, ο οποίος δήλωσε μετά την ήττα του Απόλλωνα από τον ΚΑΟΔ μέσα στην Πάτρα, ότι με το τέλος της σεζόν αποχωρεί από την πάγκο της αχαϊκής ομμάδας.

«Υπομονή τρία παιχνίδια, ώστε να τελειώσει η χρονιά γιατί δεν θέλω να μείνει έτσι, και του χρόνου η ομάδα θα πάρει άλλο προπονητή. Εγώ θα σταματήσω. Θεωρώ ότι έφτασε το τέλος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που είναι και προπονητές, σήμερα πιστεύω ότι χαίρονται που χάσαμε. Ο κόσμος είναι δικαιολογημένος να χαίρεται, γιατί συνήθως στις μικρές κοινωνίες ο ένας θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου. Αλλά εμείς έχουμε και παράγοντες που είναι προπονητές, τζένεραλ μάνατζερ. Του χρόνου θα τους δοθεί η ευκαιρία να φτιάξουν ομάδα και ελπίζω να κερδίσουν τον τελικό», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Βετούλας μετά τη χθεσινή ήττα, και αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του, μνημόνευσε κι εναν πρώην τερματοφύλακα, που πέρασε και από την Πάτρα, για να παίξει στην Παναχαϊκή.

«Όπως είχε πει και ο Μύρτσος, στα μπουζούκια κάθε μέρα κι αν πας, μπουζούκι δεν ξέρεις. Κάποιοι νομίζουν ότι έμαθαν μπάσκετ. Του χρόνου ας πάνε τελικό. Είναι αυτοί που σου λένε «μπράβο κόουτς, καλή δουλειά» και πίσω σου λένε κάτι άλλο. Τι περιμένεις; Της κολοτούμπας…», είπε.