Τζάμπα πράμα

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω ίντερνετ, όπως όπως ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ. Υπενθυμίζουμε ότι ως έδρα έχει οριστεί το “Ντα Λουζ” της Λισσαβόνας και η αναμέτρηση θα γίνει στις 24 Μαΐου.

Όπως αναφέρει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στην διάθεση του κοινού θα τεθούν 37.000 κομμάτια, εκ των οποίων από 17.000 θα πάρουν οι δύο ομάδες και τα υπόλοιπα θα διατεθούν σε χορηγούς.

Όσο για τις τιμές, το φθηνότερο κοστίζει 70 ευρώ και το πιο ακριβό 390 ευρώ, ενώ υπάρχει και οικογενειακό πακέτο που περιλαμβάνει έναν ενήλικα κι ένα παιδί, με την τιμή του να αγγίζει τα 140 ευρώ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, προς διάθεση θα υπάρχουν 37.000 εισιτήρια, με τις δυο φιναλίστ να παίρνουν από 17.000 «κομμάτια». Τα υπόλοιπα θα πάνε σε επίσημους και χορηγούς, ενώ ανακοινώθηκαν και οι τιμές. Για να παρακολουθήσει κανείς τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη θα χρειαστεί να πληρώσει ένα ποσό που κυμαίνεται από 70 ως 390 ευρώ, ανάλογα με τη θέση που θα έχει επιλέξει στο στάδιο.