Με… face control στο γήπεδο

Πολλαπλοί θα είναι οι έλεγχοι που θα κάνει η Ξάνθη την επόμενη Τετάρτη στην ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ηρακλή, φοβούμενη μήπως καταλήξουν επιπλέον εισιτήρια σε χέρια φίλων του Γηραιού!

Οι οδηγίες της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για τα εισιτήρια της ρεβάνς, πραγματικά προκαλούν πολλές απορίες…

Αναλυτικά :

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ :

• Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας έχουν προτεραιότητα στην αγορά των εισιτηρίων, η οποία θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας.
Για την είσοδο στο γήπεδο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η επίδειξη και της κάρτας διαρκείας και του εισιτηρίου. Ο έχων την κάρτα διαρκείας μπορεί να προμηθευτεί ένα μόνο εισιτήριο, που θα είναι για το άτομο που έχει προσκομίσει την αστυνομική του ταυτότητα, την ώρα που ο ίδιος το προμηθεύεται από το σημείο διάθεσης.

• Για τους μη κατόχους κάρτας διαρκείας, απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, από όπου θα προκύπτει ότι είναι Ξανθιώτες ή από όμορες περιοχές.

• Για την είσοδο στο γήπεδο θα πρέπει να επιδεικνύεται μαζί με το εισιτήριο και η αστυνομική ταυτότητα, για ταυτοπροσωπία. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.

• Επίσης ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους, ότι το εισιτήριο μαζί με την κάρτα διαρκείας (για τους κατόχους) ή με την αστυνομική ταυτότητα (για τους μη κατόχους), θα πρέπει να επιδεικνύεται και στα μπλόκα της Αστυνομίας, τα οποία θα βρίσκονται στα Φανάρια στο Γεννάδιο και στις σιδηροδρομικές γραμμές, στο δρόμο από τα Κιμμέρια.

Διάθεση εισιτηρίων από τη Δευτέρα, 20/04/2015.

Σημεία Πώλησης:

• Γραφεία Συνδέσμου, XanthiFans, Χατζησταύρου 14
Από 18.30 – 20.30

• Κεντρική Πλατεία, Καφέ «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ»
Από 10.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00

• Γραφεία ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ
Από 10.00 – 18.00