«Δίκαια πρωταθλητής ο ΟΣΦΠ…»

Ο Άλαν Πουλίδο μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» για την παρουσία του με την φανέλα του Λεβαδειακού, το ενδιαφέρον του ΟΣΦΠ για τον ίδιο αλλά και το… ροζ βίντεο!

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δυνατός και αξιόλογος αντίπαλος, με πολύ καλούς παίκτες και σίγουρα άξιζε τον τίτλο. Δίκαια βγαίνει πρωταθλητής. Εμείς προσπαθήσαμε για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά μετά την αποβολή ήταν πολύ δύσκολο»

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Η προηγούμενη ομάδα μου (η Τίγκρες) δεν μου συμπεριφέρθηκε καλά. Εγώ παραμένω ήρεμος και προσπαθώ να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα νιώθω χαρούμενος που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για μένα, αλλά ευχαριστώ και τον Λεβαδειακό που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο»

Για το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά στην εθνική Μεξικού: «Θα ήμουν υπερήφανος να αγωνιζόμουν και πάλι για την πατρίδα μου. Ελπίζω να με καλέσει ο ομοσπονδιακός προπονητής στο Κόπα Αμέρικα ή στο Gold Cup. Εγώ αυτό το διάστημα δουλεύω πολύ σκληρά για να είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να με καλέσει ο κ. Ερέρα».

Για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα: «Είναι ένα βίντεο που απλά κάναμε μία πλάκα με φίλους, αφορά την ιδιωτική μου ζωή. Συμβαίνει συχνά στη χώρα μου να θέλουμε μερικοί με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους να βγάλουν χρήματα».