Σκόρτσα: «Χαρούμενος για τη νίκη και το γκολ»

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ηρακλή, αλλά και το πρώτο στην καριέρα του με κεφαλιά πέτυχε σήμερα ο Έντσο Σκόρτσα, ο οποίος είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα.

«Είμαι  ευτυχισμένος που πανηγύρισα ένα γκολ με αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους το τελευταίο διάστημα βρίσκομαι πολύ κοντά. Είναι αυτοί που με κάνουν να νιώθω κάθε μέρα και πιο άνετα. Συνεχίζουμε, ενώ παράλληλα είμαστε και κοντά στη Μαριλένα για την οποία ευχόμαστε η κατάληξη να είναι αυτή που επιθυμούμε όλοι μας» τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Ήταν ένα δύσκολο, ένα περίπλοκο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας βρήκε δυσκολίες να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, αλλά στο δεύτερο με τον τρόπο που μπήκαμε καταφέραμε να φτάσουμε στο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, γιατί βλέπω μια ομάδα με πολλά συναισθήματα, μια οικογένεια και ευχαριστώ τους πάντες για τον τρόπο που με έχουν αποδεχθεί. Ευχαριστώ και τον προπονητή μου, που δεν είναι μόνο ότι μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ, αλλά και για όλα όσα μου μαθαίνει καθημερινά. Προέρχομαι από ένα ποδόσφαιρο που δεν έχει πολύ τακτική».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν έχει ξανασκοράρει στην καριέρα του με το κεφάλι, χαμογέλασε και είπε: «Απ’ όσο μπορώ να θυμάμαι όχι».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Προβατίδης, τόνισε: «Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα’ γι’ αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε τα αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου, ξεκινήσαμε όπως το είχαμε σχεδιάσει, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε σωστά. Έχουμε τρία παιχνίδια και θα κοιτάξουμε να πάρουμε εννιά βαθμούς . Όλο το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, στη συνέχεια ισορροπήσαμε και απλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια».