Ο Παπαθανασάκης… τζούνιορ

Δεν είναι μόνο ο Σπύρος Παπαθανασάκης που «ζαλίζεται» με τον Ηρακλή. Υπάρχει και ο γιος του, ο Μάικλ, ο οποίος επίσης βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Και αυτός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero fm» μίλησε για την σχέση… αγάπης με τον Ηρακλή, αλλά και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα

Αρχικά σχολίασε το ματς με την ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα, ενθουσιασμένος θα έλεγα. Η ατμόσφαιρα ήταν κάτι το καταπληκτικό. Ενας απίστευτος κόσμος που γέμισε το γήπεδο. Για μένα ήταν μία καταπληκτική εμπειρία που το έζησα αυτό. Το πίστευα πως θα κερδίσουμε. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και έσπρωξε τους παίκτες στη νίκη. Είμαι περήφανος για την ομάδα, τον κόσμο».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ: «Πρέπει να κρατήσουμε τη ψυχολογία τη θετική ενέργεια. Μία μεγάλη νίκη, χρειάζονται κι άλλες. Να μείνουμε ταπεινοί να συνεχίσουμε. Θα το πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου: «Πιστεύω πως έχουμε μία καταπληκτική ευκαιρία και θα προκριθούμε. Εχουμε πίστη, το πιστεύουν και τα παιδιά και πιστεύω θα πάμε στον τελικό».

Για την εμπειρία του στον Ηρακλή: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ακολουθώ τον πατέρα μου. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος της οικογενείας και θέλω να παραμείνω δίπλα στην ομάδα. Εχει μπει το σαράκι του Ηρακλή μέσα μου. Είμαι τρελαμένος με την ομάδα. Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να περιμένω όταν μου είπε ο πατέρας μου πως θα μπει στον Ηρακλή. Όμως πλέον το απολαμβάνω».

Τέλος υποσχέθηκε…: «Προσπαθώ να μάθω τα συνθήματα της ομάδας και υπόσχομαι πως την Τετάρτη θα τραγουδήσω μαζί τους, στη Ξάνθη».